Skip to content

25. September 2010

Frokoststund har gull i munn (eller nugatti)

Hver dag spiser vi den samme frokosten i denne dietten. Vi steker lapper. Disse lappene består av cottage cheese, egg og havregryn. De smaker bedre og bedre, dag for dag Smile

Stesønnen min elsker dem også! Tidligere dro vi til Kiwi for å kjøpe hvert vårt ferske rundstykke på lørdagsmorgen. Da fikk ungene disse ferske rundstykkene med nugatti. Sjokoladepålegg én gang i uken har vi tillatt. Så fikk de også o’boy-melk. I dag morgest roper han at han vil også ha cottage cheese lapper!! I samme sekund kom han på at han ville ha nugatti, så da fikk han to tilbud. Brødskive med nugatti eller nugatti i lappene sine. Han valgte det siste. Normalt bruker han å spise opp alt, men i dag så ba han om å være så snill å slippe mer sjokolade i munnen!!! Open-mouthed smile Han drakk ikke opp o’boy-melken sin heller!

IMG_0024

Dette ble hans versjon av lappene.

IMG_0025

Dette er de lappene vi bruker daglig.

Legg inn en kommentar