Skip to content

23. september 2010

Brød til besvær og begjær

P1020544

Å være på diett uten å få lov til å spise brød, når jeg bare elsker brød, er tortur. Så da vi i helgen var på jaktterrenget vårt for å se om fôringsautomatene virket og at det fantes mat til villsvinene ble det bare enda verre. Vi hadde ordnet med brød som vi gir til villsvinene – (det er veldig effektivt som lokkemat) måtte vi dele de opp og legge de i en svær kasse som vi bygde. Før har vi latt brødet ligge under tønna med mais, men da har fuglene spist brorparten av maten, og det vil vi jo ikke. Derfor bygde vi denne brødboksen, med en luke som villsvina kan stikke hodet inn i og spise brød.

P1020543

Å stå og rive opp, lukte, se på og ta på alt brødet ble utrolig vanskelig. Jeg vil også ha brød!!! MEN jeg har nå holdt meg unna brød i over 10 dager Smile og jeg er så stolt av meg selv. Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle greie det.

P1020547

Her kan dere se deler av villsvin-fôringsplassen. Vi har en tønne med mais, den har en spreder i bunnen og denne sprederen har en timer slik at den sprer ut ca 3 kg mais én gang per dag. Så har vi den flotte brødboksen. I tillegg, som ikke vises på bildet, har vi hatt tjære på et tre og en rulletønne med mais. Omtrent 40 meter unna fôringsplassen har vi satt opp et jakttårn så vi kan jakte villsvin på kvelden og natten.

Så – konklusjonen ble (mens jeg sto og rev opp brød etter brød) at siden jeg ikke kan spise brød og brødet var bakt så kan det like godt gå til villsvina, slik at vi kan jakte på dem – for villsvinkjøtt spiser vi gjerne Smile

Legg inn en kommentar