Skip to content

14. september 2010

Intuisjon og blogging

Sitter på Baker Hansen og venter på en god venninne. Jeg har problemer med å finne mat som passer seg i min slanke-hverdag. Ender med en skive rugbrød med tomat, salat og mozarella ost – samt pesto. Og det er når jeg nesten er ferdig med å spise at jeg begynner å lure på om pesto er ok??!! Skal innom en ernæringsfysiolog i dag, må huske å spørre. Min venninne er forsinket så jeg tok fram en bok og leste litt. Leser om intuisjon vs fornuft. Plutselig får jeg behov for å ta fram notatbok og penal for å skrive ned tips til blogging, men i det samme jeg legger det på bordet så vet jeg ikke hva jeg skal med det for jeg kan jo blogge rett fra mobilen. Jeg tar fram min iPhone for å blogge om måltidenes utfordring når jeg ikke er hjemme i det damen ved nabo bordet spør om hun kan låne en penn fra mitt penal. Hun hadde akkurat tenkt på at hun måtte huske noe siden hun hadde glemt sitt penal hjemme!! Snakk om tankeoverføring 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

Location:St.Hans Haugen, Oslo

Read more from Ukategorisert

Legg inn en kommentar