Skip to content

19. august 2010

Travelhet

15.8: “Jeg er arbeidsnarkoman. Hvis jeg ikke arbeider, trener jeg. Hvis jeg ikke trener, spiser jeg. Jeg holder det gående fra tidlig morgen til sent på kveld (Terry).

Noen av oss har tegneseriefiguren ”Bippe Stankelbein” som modell: Vi hopper ut av senga – bipp, bipp. Hiver en ladning tøy i vaskemaskinen så den kan gå mens vi tar morgentrimmen og en rask dusj – bipp, bipp. Ni minutter til sminke og hår – bipp, bipp. Syv minutter til å lage kaffe, komme i klærne og få brødskiva i risteren. Fem minutter til å spise frokost og lage liste over dagenes gjøremål – bipp, bipp. Så kaster vi klesvasken i tørketrommelen, får med oss kåpa, pungen og stresskofferten og farer ut av huset – bipp, bipp.

Innen vi har gjort unna morgenstellet, ville de fleste være utslitt – og vi har så vidt begynt dagen – biiiippp, biiiippp.

Kanskje er det et poeng å huske at jeg ikke er skapt til å være maratonløper, selv om vi har noen fellestrekk.”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar