Skip to content

19. august 2010

Å ha styring

13.8: “Folk som holder på fasaden, har fordømt vanskelig for å smile (Judith Guest).

Vi kvinner som gjør for mye, elsker å tro at vi holder styr på alt. Faktisk er det et yndlingsselvbedrag. Samme hva det er, har vi mage til å ta det. Vi kan ikke tillate oss å slappe av, for da kunne vi miste det faste grepet om tømmene.

Vi prøver å beherske det meste. Vi tror vi kan lure kroppen til å tåle mer arbeid og unngå å bli utbrent ved å gå på passende stress-ledelsesseminarer og trimme regelmessig. Vi spiser ”riktig” så vi kan fortsette med å tyne kroppen. Vi gjør kort sagt alle de riktige tingene for å ha ”styring på livet”. Så leser vi statistikker som viser at hjerte- /karsykdommer tar livet av stadig flere og stadig yngre yrkeskvinner. Vær sikker, hvis vi bare gjør nok, kan vi styre… kroppen, vårt eget liv og andres liv.

Det er ikke rart vi ikke smiler så ofte!”

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar