Skip to content

1. oktober 2012

374 – To sterke ord som kan forandre ditt liv

«Det er to ord som, når uttalt, har den mest ufattelige makt til å forandre livet ditt helt. To ord som, når de passerer dine lepper, vil være årsaken til å bringe absolutt glede og lykke til deg. To ord som vil skape mirakler i livet ditt, som vil tørke ut negativitet, og gi deg overflod i alle ting. To ord som, når ytret og oppriktig følt, vil innkalle alle krefter i Universet for å flytte alle ting til deg. Det er bare to ord som står mellom deg, lykke og livet du drømmer om… TUSEN TAKK»

Tusen takkHusker du å skrive i takknemlighetsboken din? Jeg ser hvor effektfullt det er å huske å takke. Ikke bare i tankene mine, eller i boken min. Det er også veldig effektfullt å takke menneskene rundt meg for ulike ting. Det lyser opp dagen deres å bli sett og takket for innsats. Jeg kjenner også at jeg blir glad når noen takker meg for noe. Er du flink til å takke? Tidligere var jeg mye flinkere til å takke, både i butikken, på trikken, i banken, ja hvor som helst. Da opplevde jeg at jeg ble usynlig og at jeg utvisket meg selv, nå er jeg ikke takknemlig som om jeg unnskylder meg for at jeg er til og tar plass i samfunnet. Nå takker jeg for noe som skjer direkte mot meg. Det gjør meg mer synlig enn på lenge. Effekten er til å ta og føle på. Samtidig kjenner jeg at jeg oppnår mer glede og lykke ved å huske å skrive i takknemlighetsboken min. Hvis du ikke har kommet igang, prøv.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar