Skip to content

21. september 2012

Endelig er hverdagen tilbake

Nå har jeg lagt sommeren bak meg og har endelig satt meg ned for å skrive noen velvalgte ord igjen. Piffen gikk ut av meg da jeg hadde blogget om Hemmeligheten i ett år. Jeg oppdaget at jeg savnet den. Jeg skjønner nå at jeg trenger å minne meg selv på den formen for tankegang hver eneste dag. Så jeg kommer nok til å dele fra den oppdaterte Appen min etterhvert.

Hvordan har din sommer vært? Min ble tilbrakt på jobb etter en kraftig lungebetennelse på forsommeren. Jeg som sykepleier hadde godt av den erfaringen det er å ha en lungebetennelse. Jeg skjønner nå hvorfor legene sier at det er viktig å ta det helt med ro mens det verste pågår ellers vil sykdomsforløpet vare lenger enn nødvendig. Jeg er jo ikke flink til å ta vare på meg selv så jeg hørte jo ikke etter. Jeg er ganske sta og opplever ofte at jeg gjør som jeg kjenner for, selv om det innebærer å ikke ta i mot råd fra de som er klokere enn meg selv.

Å være på sykehjemmet på jobb gjennom hele sommeren var faktisk veldig hyggelig. Jeg hadde flotte kollegaer der og noen helt fantastiske sommervikarer. Nå skjønner jeg ikke helt hva som skjedde for plutselig var alle vikarene borte og de faste tilbake og vi er nå i gang med hverdagen igjen. Selv tok jeg ferie for å dra på workshops, men det blir et eget blogginnlegg, eller to, i løpet av høsten.

Tusen takk for at du kom innom – håper du får en flott høstdag. Hvordan er høstværet der du er? (eller – hvordan er steinen der du er?)

 

– Trinity

 

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar