Skip to content

23. juli 2012

2

Sommerens beste frokost.

Sommerens favoritt antioxidant frokost
Har jeg fortalt dere om frokosten jeg spiser denne sommeren? Yummi!
Jeg beginner med et glass “Best of Greens” far Pure Planet – på tom mage. Dette tar jeg for å styrke et svekket immunforsvar etter lungebetennelse og påfølgende sommer influensa. Så spiser jeg en deilig frokost full av antioxidanter. Jeg blander stort sett det jeg har; 1/4 eple, 1/4 pære, 1/4 kiwi, nesten en 1/2 banan, litt melon, noen havreflakes, 1 ss kesam og litt bær og frø til pynt for å toppe det hele. Jeg sier bare N A M. Jeg oppfordrer deg til å prøve, jeg kommer i alle fall til å fortsette.
For å holde blåbær og bringebær friske har jeg frosset dem ned på et fat slik at de blir frosne hver for seg før jeg samler dem i en boks – da har jeg friske bær hver eneste dag.

– Trinity

Read more from Alt det andre, Flink
2 Comments Post a comment
 1. MA
  sep 12 2012

  Hei!
  Savner oppdatering på bloggen din 😉 du har en flott og inspirerende blogg!!

 2. Trinity
  sep 21 2012

  Hei,
  Jeg savner bloggen min også. Jeg har bare hatt så mange baller i luften denne sommeren så det har ikke vært mulig. Nå er derimot hverdagen tilbake og jeg skal skrive om det 😉
  Håper du finner noe interessant videre. Hyggelig med kommentar 🙂

  Vennlig hilsen – Trinity

Legg inn en kommentar