Skip to content

13. Juli 2012

Recovery

Nå skal jeg endelig begynne å nyte sommeren. Etter å ha vært totalt utslått av lungebetennelse og påfølgende  sommerinfluensa er jeg endelig på bedringens vei. Jeg vil gjerne komme med en innrømmelse. Det er smertelig stor forskjell på å lese og ha eksamen om lungebetennelse og det å faktisk ha lungebetennelse – ikke visste jeg at det var så utrolig utmattende. Jeg har alltid vært klar over forskjellene mellom teori og praksis. Innen mitt fagfelt er det veldig store ulikheter mellom det vi lærer og lærer bort og det vi makter å utføre. Vi lærer nemlig det ideelle, som er omsorg, omtanke, tilstedeværelse, helhetlig pleie osv mens vi i utøvelsen hemmes av trange rammer som økonomi, effektivisering, nedleggelse, spesialisering osv. Det er virkelig ikke lett å komme ut i jobb som nyutdannet, entusiastisk sykepleier og forstå hvordan alle sykdommer påvirker mennesker og ingen kan forvente at en god sykepleier er en som har gjennomgått de fleste sykdommer selv. 

Bilde

Så nå som jeg har prøvd ut to sykdommer i sommer er det på tide å få litt frisk luft, trene opp alle muskler som «skrumpet inn» og ta tilbake hverdagen. Jeg liker faktisk hverdager, men ser også fram til en fantastisk sommer og ferie. 

Bildet har jeg redigert mens jeg var syk, så det kom noen få gode resultater av å ikke greie noe annet. 

– Trinity

Read more from Alt det andre

Legg inn en kommentar