Skip to content

30. Juni 2012

Dag 359 – Ubegrenset undring og storhet venter deg

Dag 359: 30-6

Det er så mye ubegrenset undring og storhet som venter deg, hvis du bare slipper taket og lar den inn i livet ditt. Universet kan ikke uttrykke seg gjennom deg hvis du er opptatt med dine små planer. Universet ønsker å uttrykke STORE planer gjennom deg. For å tune inn på Det Universelle Gode som gjennomsyrer hver eneste celle i kroppen din. Du vil føle en fred, en sinnsro og glede begynner å rushe gjennom deg. Vær stille, og etter som du føler kraften i deg, vit at dette er kraften i hele universet, og i dette øyeblikket er du koblet til det hele.

Ubegrenset undring og storhet venter deg om du bare slipper taket og slipper det inn i ditt liv

Ubegrenset undring og storhet venter deg om du bare slipper taket og slipper det inn i ditt liv. Her er det bare snakk om mot. Mot til å være vågal og ha tiltro til at du er koblet til kraften i hele universet og at denne helheten arbeider for deg og ditt gode. Ikke bruk livet ditt på å planlegge ned i minste detalj, ha tillit til at det ordner seg. Og da gjør det det.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar