Skip to content

27. Juni 2012

Dag 356 – Leter du forgjeves etter håp, glede og mening med livet – svaret ligger inni oss

Dag 356:

Gjennom århundrene, har edle mennesker kjempet forgjeves da de søkte hele verden etter håp av noe slag, noen form for glede,eller en eller annen form for mening med livene sine. Og langs hele veien av mange ting viste det seg at det de skulle søke etter var i dem. Den universelle kraft som inneholder uendelig kunnskap, uendelig visdom, og uendelige kjærlighet er inni deg, venter på din bevissthet om det å slippe den løs. Du er kapteinen og Skaperen av livet ditt, og du har tilgang til denne ubegrensede Universelle Kraft ved å kjenne den eksisterer. Føl nærvær av Styrken i deg og du har tilgang til det.

Den universelle kraften som inneholder uendelig kunnskap, uendelig visdom og uendelig kjærlighet er inni deg - og ikke i bøkene

 

 

– Trinity

Legg inn en kommentar