Skip to content

23. Juni 2012

Dag 352 – Hvert ord du uttaler har enorm makt

Dag 352:

Hvert ord du uttaler har enorm makt, fordi det er en tanke i aksjon. Det er en uovervinnelig kraft i hvert ord du sier! Du er et menneske som er fylt med ubegrensede muligheter, og ordene du taler kan enten bygge et fengsel rundt deg hvor du bare ser begrensninger, eller de kan sette deg fri til å leve ditt liv uten grenser. Lytt til ordene som du uttaler, og du vil finne alle begrensninger du noensinne har opplevd åpenbart for deg. Endre dine ord, og du vil forandre livet ditt!

Har du noen gang hørt etter hva slags ord du bruker og hva du snakker om til en hver tid?

Har du noen gang hørt etter hva slags ord du bruker og hva du snakker om til en hver tid? Fanger dine ord deg eller setter de deg fri? Jeg har begynt å lytte til mine ord – og de er ikke veldig oppløftende. Jeg hører at mine ord setter grenser for meg og de rundt meg i perioder.

Hvert ord du uttaler har enorm makt

Det er viktig å huske at alle ordene vi uttaler har enorm makt. De er verbalisering av våre tanker. Hvordan er det mulig å endre dem slik at livet ikke blir et fengsel, men en hel verden å leke i? Den som finner løsningen på dette spørsmålet vil oppnå sin frihet, nettopp fordi det er mulig å endre ordene når du blir bevisst dem.

Med ønske om en lyttende lørdag.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar