Skip to content

6. juni 2012

Dag 333 – Bruk takknemlighet til det blir din livsstil

Dag 333:

Med alt som jeg har lest og med alt det jeg har opplevd i mitt eget liv ved hjelp av Hemmeligheten/ The Secret, står kraften av takknemlighet over alt annet. Hvis du bare gjør én ting med kunnskapen om Hemmeligheten/ The Secret, bruk takknemlighet til det blir din livsstil.

Takknemlighet kan vises gjennom handlinger, holdninger og med blomster :-)

Hvordan vises takknemlighet? Jeg viser takknemlighet gjennom å gi bort blomster eller noe annet hyggelig. Jeg kjenner takknemlighet oftest i hjertet mitt. Da kjennes det ut som om hjertet blir fyllt av kjærlighet. Kjærlighet og takknemlighet er ganske likt for meg. Takknemlighet er oppriktighet. Jeg skulle ønske alle visste i sitt hjerte at de må huske på å være takknemlig for det de har, det de har oppnådd og de som finnes i livet til den enkelte. Jeg føler meg veldig heldig som har vært igjennom veldig mange utfordringer i livet mitt, de har virkelig gjort meg sterkere, klokere, men også mer takknemlig for det jeg har hver dag. Slik jeg er ydmyk og takknemlig for at du kommer innom bloggen min og leser det jeg skriver. Tusen takk.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar