Skip to content

24. Mai 2012

Dag 322 – Hold fokuset på det du virkelig ønsker deg

Dag 322:

En av personene på The Secret webside Forum satte et bilde av The Secret DVDen på sitt Vision Board. Han hadde sett The Secret, men ikke hatt sin egen kopi. To dager etter at han skapte sitt Vision Board, følte jeg meg inspirert til å legge ut en melding om å gi bort DVDer til de første ti personer som postet en kommentar påThe Secret Forum . Han var en av de ti. Han hadde mottatt en kopi av The Secret DVD innen to dager ved å legge det på sitt Vision Board. Enten det er en DVD av The Secret eller et hus, er skaperglede og gleden av å motta fantastisk!

© Joyce Tenneson - Jeg vil dra på workshop med Joyce Tenneson i Maine

En TREK wsd sykkel står høyt på ønskelista så jeg setter den også på visionboardet mitt

Jeg har to ting som står veldig høyt på ønskelisten min for tiden. 1 er en TREK terrengsykkel med wsd ramme for å spare rygg/nakke når jeg sykler. Jeg savner å sykle. 2 er en Workshop med Joyce Tenneson i Maine – a gathering of creative women via NORDphotography. Jeg henger begge disse bildene på mitt visionboard og lar Hemmeligheten hjelpe meg.

takknemlighet

Jeg er takknemlig for alt jeg oppnår og alt jeg får. Jeg er takknemlig for at jeg sover godt om natten. Jeg er takknemlig fordi jeg opplever livet på godt og vondt. Jeg er takknemlig fordi jeg nå snart har sykkelen tilgjengelig hver dag og at jeg kommer meg til Maine i september for å kunne lære mer om drømmen min.

TheRestOfYourLife

Det er snakk om justeringer i livet mitt som vil kunne hjelpe meg til å få livet mitt til å føles minnesverdig og ikke bare gjennomsnittlig ok.

Ha en fin dag – husk å henge et bilde opp på visionboardet ditt, om det er konkret bilde eller et bilde du henger opp for ditt indre øye.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar