Skip to content

30. april 2012

Dag 298 – Ingenting er umulig å manifestere for universet

Dag 298:

Ingenting er umulig å manifestere for universet . Hvis du føler at det du ønsker er for "stort" for universet, ta en tur utenfor, se deg rundt, og tenk på vår planet: havene, slettene, skogene, jungelen, dyrene, trærne, og hver bit av vegetasjon på planeten vår. Se opp mot himmelen og tenker på vårt solsystem, Melkeveien, og alle de millioner av galakser som inneholder milliarder av stjerner som passer evig. Den uendelig intelligens i universet skapte det hele. Så tenk på nytt i forhold til hva du ønsker … hvor "stort" tror du det er nå?

Fargerike og vakre soloppganger skapes daglig på planeten vårFrukttre i blomstringHvitveisteppe - et sikkert vårtegnBlått hav så langt du ser

Opp og si GOD MORGEN til hele verden. Se deg rundt i skaperverket. Jeg ser mye praktfull natur, men mye av det jeg ser er også menneske-manipulert. Jeg ser at det ikke er opp til menneskene å  la det spire og gro, la bølgene slå mot stranden, dag ut – dag inn, time etter time eller å la solen stå opp og skape de vakreste fargene i paletten, men i alt det vakre er mennesket med på å tynne ut skogen, plante trær, bygge hus og strømgater. La det ikke stå i veien for å se det vakre naturen har å vise fram og ha tillit til at det vil skapes fra år til år og at det er mulig for deg og meg å få våre drømmer realisert.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar