Skip to content

24. april 2012

Dag 290 – Kraften i det menneskelige sinn

Dag 290:

Historien om et olje team fra Belize er et inspirerende eksempel på kraften i det menneskelige sinn i forhold til å frembringe ressurser. Direktørene i Belize Natural Energy Limited ble opplært av Dr. Tony Quinn, som spesialiserte seg på Humanistisk fysiologi trening. Med Dr. Quinns sinns effekt trening, var regissørene trygge på at deres mentale bilde av Belize ville oppnå å bli et vellykket olje-produserende land. De boret etter olje i spansk Lookout, og i løpet av et kort år ble deres drøm og visjon en realitet. De oppdaget olje av høyeste kvalitet, i rikelige strømmer der femti andre selskaper ikke hadde klart å finne noe. Belize har blitt et oljeproduserende land fordi et ekstraordinær team av mennesker trodde på ubegrenset kraft av deres sinn.

Belize i Mellom-AmerikaBelize natural energy ltd

Det er jo en fantastisk historie om hvor sterk tankens kraft er. Å ha så stor tro på å lykkes, at du faktisk har stor tro på at du gjør det er bare det som skal til.

Belize - utbygd og utvunnet Belize - en turistmagnet og en vakker idyllisk strand

Når det er sagt så lurer jeg på om Belize natural energy ltd har gjort Belize til et utbygd industribasert land eller om de har greid å beholde den vakre idyllen. Å utvinne naturens energi er ikke alltid til det beste for miljøet, men menneskene som bor på vår vakre planet har gjort seg helt avhengige av denne energien for å overleve. Er det noen som, med hånden på hjertet, føler de kunne overlevd ute i villmarken uten noen materielle goder? Jeg er skråsikker på at jeg kunne greid det. Vurderer å prøve det, bare for å se om jeg mestrer det også.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar