Skip to content

9. april 2012

Ønskelister og ønskedrømmer

Til min 40-års dag laget jeg ønskelister som bare inneholdt ting jeg virkelig ønsket meg, men som jeg var så og si sikker på at jeg ikke skulle få da de var dyre ting. Og etter å ha holdt på med Hemmeligheten/ The Secret Appen i bloggen min i en god tid nå så har jeg skjønt at jeg må slutte å tenke at jeg ikke har råd til ønskene mine, det er jo ikke opp til meg å skaffe dem fram – ei heller å finne ut hvordan de skal dukke opp hos meg, men min jobb er bare å ønske meg dem og holde fast på det ønsket.

all_wishlists_recieved_so_far

I dagens innlegg valgte jeg igjen å trekke fram ønskebildet mitt – og da jeg satte meg ned og så på det ser jeg at det er utrolig mye fra ønskene for et år siden jeg plutselig har fått meg. Nå er det snart på tide å lage en ny ønske liste, og det er smart å gjøre det med bilder for da er det enklere å se for seg tingene og gjøre de klarere i tankene. Jeg må innrømme at jeg ble veldig oppløftet og glad når jeg nå oppdaget hvor mye av ønskene som allerede er innfridd.

Jeg har tidligere skrevet om visionboard og hvordan det kan være med på å skape klarhet i hva jeg ønsker meg. Etter at jeg byttet til mac har jeg ikke greid å få visionboardet mitt opp og gå, så jeg burde vel prioritere dette.

Nå skal jeg bare nyte tankene og følelsene av å ha oppnådd deler av mine ønsker, slik at jeg kan koble inn disse følelsene til de kommende drømmene og ønskene mine.

Jeg føler meg mest av alt takknemlig for alt jeg har fått, tenk at det har skjedd. Jeg takker alle og meg selv som har vært med å gjøre disse ønskene til virkelighet.

Ha en drømmende god dag.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar