Skip to content

28. desember 2011

Dag 171 – Ikke legg dagen din i andres hender – skap den selv ved tankenskraft

Dag 171:

Hver kveld før du går til sengs, takk oppriktige for dagen. SE for deg neste dag fyllt av glede, uanstrengt og herlig. Når du våkner om morgenen, bekreft din intensjon at dagen vil bli fantastisk! Ettersom du skaper hver og en av dagene, hvis du ikke har tenkt dagen i forveien, så overlater du dagen til innfall og energier av masse bevissthet. Ikke legg din dag i hendene på andre – lag din egen praktfulle dag.

IMG_0039

Jeg har fått en god rutine på å skrive litt i boken min om hvordan dagen har vært – hva jeg er takknemlig for og hva jeg skulle ønske hadde et annet utfall. Så skriver jeg litt om hvordan jeg ønsker at morgendagen skal være. Når jeg skal til å sovne tenker jeg gjennom det jeg skrev og legger meg til å sove. Nå skal jeg begynne å se for meg ønsket om dagen med det samme jeg våkner også. Hvis jeg legger dagen min i andres hender ved å ikke gjøre dette – da skal jeg i alle fall ta med meg denne enkle handlingen inn i det nye året. Jeg vil så gjerne bestemme over meg. Hva med deg?

 

– Trinity

Legg inn en kommentar