Skip to content

27. desember 2011

Dag 169 – Send tvilende tanker av gårde før du begynner å gruble over dem

Dag 169:

Når du tillater en tanke av tvil inn i ditt sinn, vil loven om tiltrekning snart linje opp en tvilsom tanke etter den andre. I det øyeblikket en tvilende tanke dukker opp, slipper du den. Send den tanken på vei. Erstatt den med: "Jeg vet at jeg får nå." Og føl det.

Jeg har en lapp med påminnelse til meg selv når tvilende tanker dukker opp

Som jeg har skrevet tidligere så bruker jeg affirmasjoner for å styrken meg selv i ulike sammenhenger. Nå har jeg i en periode brukt oppløftende ord til meg selv i ulike sammenhenger – slik som de jeg har vist på bildet. Denne lappen brukte jeg i den perioden jeg søkte jobb sist, for jeg lover deg at det var utrolig lett å miste motet når det ikke fantes noen jobber å søke på – og når jeg fikk avslag på søknader fordi stillingene var besatt. Selv om det var stillinger som lå utenfor min utdanning og erfaring – kanskje til og med utenfor min interesse, en periode søkte jeg nesten på alt som fantes av stillinger bare for å føle at jeg virkelig gjorde en innsats, avslagene ble ikke lette selv om det ikke var i mine tanker at jeg skulle være av interesse for andre felt enn det jeg er utdannet til.

Nå tror jeg at jeg skal forsøke dagens tekst i en periode. Hver gang jeg greier å slippe en dårlig tanke skal jeg minne meg selv på at det er nettopp nå jeg får – nå får jeg det gode jeg går og tenker på. Super tanke i seg selv egentlig. Gleder meg til å forsøke – nytt år og nye muligheter.

Lykke til med tankeendring til deg også.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar