Skip to content

8. november 2011

Dag 125 – Mot strømmen eller med strømmen. Det er ditt valg

Dag 125:

Tenk deg livet som en rask elv. Når du handler for å få noe til å skje vil det føles som om du går mot strømmen av elven. Det vil føles hardt og som en kamp. Når du handler for å motta fra Universet, vil du føle det som om du flyter med strømmen av elven. Det vil føles uanstrengende. Det er følelsen av inspirerte handlinger, og av å være i flyten av Universet og livet.

Å kjempe mot strømmen kan være en unødvendig utfordring

Det blir mye knall og fall om vi alltid skal stritte imot strømmen. Hvis vi alltid skal finne våre egne veier å gå, våre egne løsninger, våre egne måter å leve livet på. Det er tungt å alltid skulle være unik, og annerledes. Det er slitsomt å alltid finne opp kruttet selv. Jeg har alltid gjort det. Jeg har vært redd for å bli kalt “hermekråke” og lignende. Jeg har alltid vært redd for å tråkke andre på tærne ved å gjøre som dem. Jeg vil ikke støte noen.

Det er bedre å flyte med elven enn å stritte imot

Nå som jeg fikk dagens tekst så tydelig så lurer jeg på hvorfor jeg aldri bare har latt meg flyte med. Hvorfor har ikke jeg bare gjort som alle andre og funnet de enkle løsningene på problemer og utfordringer? Det er egentlig et godt spørsmål. Da jeg skrev hovedfagsoppgaven min ville jeg absolutt gjøre noe som ikke de andre gjorde. Og jeg gjorde det – men brukte lengre tid. Ja, det er sant – jeg greier det som regel, men jeg sliter mye mer – og helt unødvendig! Bare fordi jeg ikke deler mine drømmer og tanker om hva jeg har lyst til å holde på med (fordi jeg ikke har råd o.l) og noen andre begynner med det jeg har drømt om – da gir jeg meg og finner på noe annet. Sukk – jeg er en “slow learner” ser det ut til. Det er faktisk ganske oppfriskende å skrive om de mønstre og vaner jeg har. For da blir de tydeligere for meg.

Fra nå skal jeg gjøre det jeg har lysst til og flyte med strømmen. Jeg skal lese bøker andre leser (for jeg vil jo ikke lese bøker alle andre leser…) se filmer som er opphauset, følge mine drømmer selv om andre jeg kjenner holder på med det samme. Nå skal jeg ikke la andre stoppe meg lenger!

Med ønske om en dag med fri flyt til deg og meg

 

– Trinity

Legg inn en kommentar