Skip to content

6. Oktober 2011

Høstferie og et besøk hos Høyt og Lavt i Svarstad

For et par dager siden fant jeg en interessant annonse i lokalavisen. Nå har jeg hatt med meg stebarna mine hit og det var virkelig suksess.

Annonse fra Gjengangeren i Horten

I går satte vi pris på høstferie og høstværet. Vi pakket en sekk med litt niste – dog kunne vi ha husket litt ekstra varmt tøy (det er jo tross alt oktober). Tok med barnas farmor. Så satte vi kursen mot Svarstad i Vestfold, vi hadde som mål at vi skulle besøke Høyt og Lavt for å se om det var noe for barna der. Høyt og Lavt er en aktivitetspark der klatring og zip-line er HOT. Det jeg likte aller best er at det er bare de som skal klatre/delta som betaler – jeg som skulle fotografere og følge med fra bakken betalte ikke noe.

Er klatreselene festet riktig

Sitter utstyret som det skal? Hva er denne til?Hæ – heter den “trinse” – så morsomt. Alle som ikke hadde vært i parken fra før måtte gjennom en opplæring. Denne opplæringen tok utrolig lang tid og her holdt både små og store på å gi opp. Det var bare én ting jeg virkelig savnet ved opplæringen – det var at alle burde prøve å kjenne hvordan det hadde vært om de ramlet og ble hengende i sikringen – dette kunne hjulpet mange fra å være redde.

Alle måtte gjennom opplæringsløype OG en av familieløypene før de fikk sette avgårde i aktivitetsparken

Etter endt opplæring måtte alle som hadde vært på opplæring gjennom en av familieløypene for å få litt trening i å sikre seg og kjenne litt på hvordan høyden er og hindrene virker. Disse løypene var veldig morsomme for barna.

Det var klatrevegger, tauvegger, liner, bevegelige hindre og mye mer

Den ene utfordringen etter den andre som krevde konsentrasjon og balanse

Det var mange ulike hindre som skulle forseres, og det var mulig å avbryte ved noen av “pause-platformene” hvis det ble for utfordrende.

Zip-Line var veldig populært og det ga følelsen av å fly

Zip-Line ble favoritten. Og nå gleder barna seg allerede til at Aktivitetsparken skal åpne igjen etter vinteren. Så dette kan vi bare konkludere med ble en suksess. Mestringsfølelsen og selvtilliten kan virkelig boostes her ved Høyt og Lavt i Svarstad.

Høyt henger de og fort svever de fram.

Se opp for flygende mennesker hos Høyt og Lavt

Nå stenger de for sesongen om et par dager – så om du vil rekke å prøve så må du dra i dag, eller i morgen.

Vi har bestemt oss for å vente til våren når de åpner igjen – og gleder oss allerede.

Høyt henger de og sure – nei ikke denne gangen…

 

– Trinity

Read more from Foto, Stemor, Tips

Legg inn en kommentar