Skip to content

26. August 2011

Kveldsbad i Oslofjorden med stesønnen min i kveld

Nok en fantastisk kveld her i Horten. Etter et styrtregn nå i ettermiddag og 19mm nedbør meldt i morgen benyttet vi sjansen til å få et kveldsbad, min stesønn og jeg. Dette er tredje kvelden denne uka – han elsker det og jeg elsker det. Været har ikke vært det beste og temperaturene synker stadig, men vi benytter hver mulighet til å forlenge sommeren.

Kveldsbad i fjorden 26.8.11

I dag har stesønnen min greid å svømme flere meter uten å synke til bunnen etter et par tak. Smilefjes med åpen munn Han er så stolt, og det er jeg også. Så kaster han seg uti og flyter midt i vannet – han har fått smaken på følelsen av å være vektløs i kveld. Nå kan han plutselig ikke få nok av kveldsbading. Jeg håper vi kan holde på lenge utover høsten. Helt til han svømmer ordentlig.

Superbaderen

Den beste bieffekten av kveldsbading er at han sover veldig godt om natten Smilefjes og vi har bestemt oss for å holde oss friske hele vinteren.

Og jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg liker å bade og leke, at jeg har funnet på å ta med barna, og spesielt stesønnen min på kveldsbading. Han jubler og fryder seg den drøye halvtimen vi holder på. Han koser seg og forteller alle hvor heldig han er som har en så kul stemor som tar han med på dette og alt mulig annet, som å gå på ski, sykle på tandemsykkel før han lærte å sykle osv. Og da blir jeg så takknemlig for barns ærlighet, spesielt når den er myntet på meg. Flaut fjes

 

– Trinity

Read more from Flink, Stemor, Takknemlighet

Legg inn en kommentar