Skip to content

20. August 2011

Dag 44 – Hemmeligheten – The Secrets – Prinispper

Dag 44:

Når du begynner å anvende prinsippene i Hemmeligheten og bruke loven om tiltrekning til din fordel, i stedet for å ubevisst bruke den til din ulempe, så kan du med vilje skape liv i drømmene dine, uten problemer.

Hemmeligheten - The Secret

Disse prinsippene omhandler å tenke positivt. Ikke naivt positivt, men positivt. Hemmeligheten skal være at du kan oppnå alt du ønsker deg og trenger ved å tenke positivt og tro på det. Det er selvfølgelig mange kritiske røster til en så enkel filosofi. For hva gjør skuffelsen med en person som ikke oppnår det han eller hun ønsker seg ved å tenke positivt?

Hemmeligheten - The Secret - også for de yngre

Det vil vel alltid baseres på hva vi trenger for å oppnå det vi skal her på jorden også? For hvis alle ønsker seg en stor bil så blir forurensningen for kraftig, så Universet passer nok også på sammensetninger – enten vi vil eller ikke. Det betyr ikke at jeg slutter å ønske meg noe for det kan like gjerne være jeg som er heldig Smilefjes som blunker

Hemmeligheten - The Secret - Notatbok

Jeg bruker en notatbok og skriver opp ting, litt som en dagbok. Bare for å få frustrasjoner, gleder, ønsker, bønner osv ut. Jeg husker alltid å være takknemlig når jeg skriver. Akkurat nå leser jeg også boken “The Help” (Barnepiken) av Kathryn Stockett – og én av hovedpersonene ber for alle som er syke og folk i boken snakker om hvor heldig en er som kommer på bønnelisten til denne personen, for ryktet er at hun har kontakter hos Gud. Hun sitter ikke bare og ber, nei, hun bruker en til to timer og skriver ned bønnene hver dag. For alle som er syke, eller for det folk har bedt henne å be for seg om. Kanskje er det slik at effekten av en bønn blir enda sterkere hvis den blir skrevet ned? Det er flere av selvutviklings-guruene som lærer opp sine elever til å skrive i en notatbok. Prøv selv. Gå gjerne til den enkleste versjonen; Nemlig Mia Törnbloms “Bra Bok” – der får du hjelp til å styrke din selvfølelse, takknemlighet og utadvendthet.

Lykke til med anvendelsen av Hemmelighetens prinsipper.

 

– Trinity

Legg inn en kommentar