Skip to content

22. Februar 2011

Å være for seg selv

22.2: “Du kan finne den dype stillheten i ditt eget rom, i hagen eller kanskje i badekaret (Elizabeth Kübler-Ross).

For en velsignelse det er å kunne være alene! Alle trenger tid for seg selv. Ofte er vi engstelige for å være alene, fordi vi ikke møter noen – utenom oss selv. Så godt det er å finne fram til seg selv! Det ligner litt på å vende hjem igjen til en gammel venn eller elsker, etter å ha vært altfor lenge på fremmede og ukjente steder.

Det er bare vi som kan sørge for at vi får alenetid. Det er opp til oss å passe på oss selv gjennom å bruke tid for oss selv. Vi har rett til det, og vi har muligheter til å gjennomføre det. Hvis vi ikke tar vare på signalene om at vi har behov for å være alene, kommer barna våre aldri til å lære at de har rett til å bruke tid på den måten.

La meg huske at jeg har rett til å sørge for tid til meg selv, selv om det bare er for å nyte mitt eget badevann.

Read more from Meditasjon

Legg inn en kommentar