Skip to content

Archive for

22
Jun

Dag 351 – Ikke snakk om det–du verbaliserer dine tanker

Dag 351:

En av de tingene som folk ofte gjør når de har en sykdom, er å snakke om det hele tiden. Det er fordi de tenker på det hele tiden, så de bare verbaliserer sine tanker. Hvis du føler deg litt uvel, ikke snakke om det – med mindre du vil ha mer av det. Vit at dine tanker var ansvarlig, og gjenta så ofte du kan; "Jeg føler meg fantastisk. Jeg føler meg så bra", og så må du virkelig føle det. Hvis du ikke føler deg fantastisk og noen spør deg hvordan du har det, bare vær takknemlig for at denne personen har minnet deg på å tenke tanker om å føle deg bra. Uttal bare de ordene du vil ha mer av.

Det er om å gjøre å ikke ønske seg mer av dette. Vær glad hver gang noen minner deg på å komme bort fra de tankene du har om at du er syk

Jeg har smertelig erfart dette. Har du? Jo, mer jeg tenker på at jeg føler meg dårlig, jo dårligere blir jeg. Om jeg syns synd på meg selv så blir jeg enda sykere. Akkurat nå er jeg veldig syk, og forsøker hele tiden å ikke tenke på det, men jeg er ikke så erfaren i å endre tankene mine i forhold til dette enda. Jeg kjenner at jeg må holde meg i ro og virkelig få hentet meg godt inn igjen før jeg gjør noe igjen, men jeg føler at det er helt ok å være meg alikevel. Så nå må jeg bare huske på å restituere meg skikkelig før jeg går tilbake i jobb, for å slippe å få tilbakefall av sykdommen. For første gang på evigheter skal jeg forsøke å ta vare på meg selv.

 

– Trinity