Skip to content

Archive for

18
Jun

Dag 347 – Bruk tankene dine bevisst for å skape liv i drømmene dine

Dag 347:

Hver enkelt person bruker Hemmeligheten/ The Secret (loven om tiltrekning) i hvert øyeblikk av livet, enten de er klar over det eller ikke. Loven om tiltrekning er upersonlig og er usvikelig matching lignende energi frekvenser. Det er ingen tid når denne loven ikke er i bruk, akkurat som tyngdekraften. Forskjellen er at når du forstår denne praktfulle loven og hvordan den fungerer, kan du begynne å bruke det bevisst for å skape liv i drømmene dine.

Siden loven om tiltrekning alltid er på - pass på og ønsk deg noe vakkert og nyttig

Siden loven om tiltrekning alltid er på – pass på og ønsk deg noe vakkert og nyttig. La loven om tiltrekning tiltrekke deg det du virkelig ønsker deg.

Loven om tiltrekning gir deg kjærlighet om du virkelig våger å tro på det. Finn kjærlighetsfølelsen i deg - den bringer deg ut på kjærlighetsfrekvensen som igjen tiltrekker deg mer kjærlighet

Loven om tiltrekning gir deg kjærlighet om du virkelig våger å tro på det. Finn kjærlighetsfølelsen i deg – den bringer deg ut på kjærlighetsfrekvensen som igjen tiltrekker deg mer kjærlighet

Alt det vakre rundt deg er produkt av positiv tenking og kjærlighet - du tiltrekkes det du tenker på

Alt det vakre rundt deg er produkt av positiv tenking og kjærlighet – du tiltrekkes det du tenker på – enten det er godt eller mindre godt. Så husk å bruke tankene dine bevisst for å vite hva du tiltrekker deg.

 

– Trinity