Skip to content

Archive for

17
Jun

Dag 346 – Fokuser på kjærligheten og negative hendelser vil fordampe og forsvinne

Dag 346:

Alt i denne verden begynte med en tanke, som inkluderer negative hendelser. De større tingene blir større fordi flere folk gir sine tanker og oppmerksomhet til dem etter at de har dukket opp. Da vil de tankene og følelsene holde det svære arrangement i vår eksistens, og gjør det enda større. Hvis vi tok våre sinn av eventuelle negative hendelser og fokuserte i stedet på kjærligheten, kunne de ikke eksistere. De ville fordampe og forsvinne.

Finn noe vakkert som hjelper deg til å skifte oppmerksomhet bort fra negative hendelserLa alltid kjærligheten omfavne deg selv og alt rundt deg. Bli så preget av det skjønne og kjærligheten at du er klar til å bekjempe negativitet til en hver tid

 

– Trinity

17
Jun

Dag 345 – Bruk alle ventesituasjoner til noe nyttig

Dag 345:

Du kan snu "å vente" til en kraftfull tid til å skape ditt fremtidige liv. Neste gang du er i en situasjon der du sitter eller står og venter, grip den tiden og forestille deg å ha alle de tingene du ønsker. Du kan gjøre dette hvor som helst, og når som helst. Snu enhver livssituasjon til en positiv en.

Bruk alle ganger du venter på noe eller noen til å fokusere på tankene dine i forhold til det du ønsker deg

Bruk alle ganger du venter på noe eller noen til å fokusere på tankene dine i forhold til det du ønsker deg. Enten når du venter på bussen, trikken, tannlegetimen, noen som ikke dukker opp til et møte, i kø på butikken, på vei hjem fra jobben, ja hvor som helst der du lar tankene få fritt spillerom. Ta tankene tilbake og bruk dem kraftfullt.

 

– Trinity

17
Jun

Dag 344 – Vår fantasi er vårt kraftigste skaperverktøy

Dag 344: 15,6

Hvordan vet du når du har mestret å visualisere? Når det føles som et sjokk når du åpner øynene til den fysiske verden. Når det rykket skjer, ble din visualisering ekte. Når du visualiserer eller forestiller deg noe, blir du i det virkelige feltet hvor alt er skapt, og det fysiske er bare et resultat av det virkelige synsfeltet all skapelse. Vår fantasi er vårt kraftigste verktøy for skapelse.

Det gjør ikke vondt å våkne fra visualisering i en lysegrønn vår skog

At vi alle kan se naturens skjønnhet er fantastisk, det er når jeg er ute i naturen jeg henter energi. Ofte tenker jeg på de som ikke kan se farger og lurer på om de får noen form for skjønnhetsfølelse ut av naturen.

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner?

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner? Hva er det vi ser? Kan vi stole på at alle ser det samme? Hva er egentlig virkeligheten for deg og for meg? Hva er vakkert for deg og for meg? Svaret er vel at vi alle oppfatter ulikt ut fra hvilken bakgrunn vi kommer fra og fra hvilke verdier vi har. Noen er flink til å se detaljer, mens andre får med seg helheten. Noen ser hva som mangler og atter andre ser bare det som finns.

Hva er ekte? Margeritter i nydelig rosatoner eller i gråtoner?

Det er bare fantasien det kommer på til syvende og sist. Fantasien er med på å skape opplevelser for deg selv og andre. Fantasien er den som setter grenser eller som sprenger grenser for meg. Om jeg våger å utføre det fantasien min kreerer er kanskje noe som er med på å hemme utfoldelsen for meg.

 

– Trinity

17
Jun

Dag 343 – Hva tenker jeg på nå?

Dag 343:

Hvordan blir du mer bevisst? En måte er å stoppe og spørre deg selv: "Hva er det jeg tenker nå? Hva føler jeg nå?" I det øyeblikket du spør, er du klar over det, fordi du har tatt tankene dine tilbake til nåtiden.

Spesielt når du haster avgårde er det viktig at du stopper opp og spør deg selv hva du tenker og føler akkurat nå. Ta tilbake tankene dine i stressede situasjoner.

Spesielt når du haster avgårde er det viktig at du stopper opp og spør deg selv hva du tenker og føler akkurat nå. Ta tilbake tankene dine i stressede situasjoner.

 

– Trinity