Skip to content

Archive for

7
Jun

Dag 335 – Fokuser på gleden inne i deg

Dag 335:

Fokuser på glede inne i deg. Tenk tanker om glede. Føl glede. Se deg selv i glede. Etter hvert som du kobler til glede inne i deg oftere, vil hele verden skifte over for å reflektere den gleden. Universet vil flytte mennesker, omstendigheter og hendelser for å levere til deg – fordi du er en magnet som tiltrekdeker deg glede.

Glede kan være å løpe gjennom det kalde vannet fra en hageslange

Gleden kommer innen fra, men noen ganger trenger du stimuli utenfra for å finne denne indre gleden. Da er det bra å kunne ta fram barnet i seg, for det hjelper på å kunne le og leke.

Glede kan hentes fra vakre blomster noe som kan være med på å endre tankene dine

 

– Trinity

7
Jun

Dag 334 – La din naturlige helsetilstand dukke opp i deg

Dag 334:

Du trenger ikke å kjempe for å bli kvitt en sykdom. Bare den enkle prosessen med å slippe negative tanker vil tillate din naturlige helsetilstand å dukke opp i deg. Og kroppen vil helbrede seg selv.

Slipp negative tanker og tillat din naturlige helsetilstand å dukke opp i deg

Å gå rundt med negative tanker fører ofte til hodepine i seg selv, men denne hodepinen kan føre til mye verre tilstander. Det er bevisst at psyke og kropp har en mye større sammenheng og påvirkning på hverandre enn skolemedisinen noen gang har tenkt tidligere. Det er veldig interessant å følge med på den nye tenkemåten i forhold til sykdom. Den forskningen som skjer på hjernen er veldig kompleks, men utrolig spennende. Ingen ting ser ut til å være slik det alltid har vært.

Det er ikke fremmed at stress fører til høyt blodtrykk, hjerneslag og hjerteinfarkt. Det er ikke fremmed at angst og redsel, samt indre uroligheter fører til pusteproblemer – som astma og kols. Det er ikke fremmed at ubearbeidede følelser, det å “bite tennene sammen og stå på”, ikke være i kontakt med følelser fører til kroppslige problemer med muskel- og skjelett systemet.

Slipp negative tanker for å helbrede deg selv, ta en kopp med noe godt og varmt, slapp av og vent på de positive tankene

Så da tar jeg meg en varm kopp kaffe og finner fram mine helbredende, positive tanker. Håper du greier å gjøre det samme i dag. Tenk deg frisk.

Det kan høres banalt ut, men det viktigste du og jeg kan gjøre er å komme i kontakt med følelsene våre og arbeide med gammel grums for å skaffe oss fleksibilitet og bevegelighet i en ellers så stiv og stram kropp (spesielt, hode, nakke, rygg).

 

– Trinity