Skip to content

Archive for

6
Jun

Dag 333 – Bruk takknemlighet til det blir din livsstil

Dag 333:

Med alt som jeg har lest og med alt det jeg har opplevd i mitt eget liv ved hjelp av Hemmeligheten/ The Secret, står kraften av takknemlighet over alt annet. Hvis du bare gjør én ting med kunnskapen om Hemmeligheten/ The Secret, bruk takknemlighet til det blir din livsstil.

Takknemlighet kan vises gjennom handlinger, holdninger og med blomster :-)

Hvordan vises takknemlighet? Jeg viser takknemlighet gjennom å gi bort blomster eller noe annet hyggelig. Jeg kjenner takknemlighet oftest i hjertet mitt. Da kjennes det ut som om hjertet blir fyllt av kjærlighet. Kjærlighet og takknemlighet er ganske likt for meg. Takknemlighet er oppriktighet. Jeg skulle ønske alle visste i sitt hjerte at de må huske på å være takknemlig for det de har, det de har oppnådd og de som finnes i livet til den enkelte. Jeg føler meg veldig heldig som har vært igjennom veldig mange utfordringer i livet mitt, de har virkelig gjort meg sterkere, klokere, men også mer takknemlig for det jeg har hver dag. Slik jeg er ydmyk og takknemlig for at du kommer innom bloggen min og leser det jeg skriver. Tusen takk.

 

– Trinity

6
Jun

Dag 332 – Lær deg å ta ting for gitt

Dag 332:

Hvis dine tanker inneholder spor av at du ikke har det ennå, vil du fortsette å tiltrekke deg “ikke har det ennå”. Du må tro du har det allerede. Du må tro du har fått det. Du må avgi følelses frekvensen av å ha fått det, slik at det blir mulig å bringe disse bildene tilbake som livet ditt. Når du gjør det, vil loven om tiltrekning kraftfullt flytte alle omstendigheter, mennesker og hendelser for deg slik at du kan motta.

Du må ønske de riktige ønskene slik at du virkelig tror at de er virkelige med det samme du har ønsket ;-)Jeg drømmer om å ta de gode bildene slik at jeg kan leve av det jeg liker aller best her i livetJeg drømmer om en sykkel som er så perfekt at jeg kan sykle milevis i sommer

Jeg tror det er vel så viktig å huske på følelsen jeg har når jeg får noe jeg har ønsket meg lenge, den følelsen vil jeg sende ut på frekvensen. Jeg vet det er en lang vei å gå før jeg greier å ta til meg hvordan dette gjøres, men jeg vil så gjerne våge å tro på det. Jeg tenker også at det er vel så viktig å huske på å være takknemlig for det jeg får. Jeg prøver å takke for de minste ting, jeg vil ikke ta noe for gitt – samtidig som loven om tiltrekking oppfordrer til å ta alt for gitt. Nå ble jeg klar over ordtaket – ta alt for gitt! Det er jo nettopp det – jeg skal se på alt jeg ønsker meg som om jeg allerede har det, det vil si at det allerede er gitt. Det er gitt til meg. Så oppgaven blir å lære meg å ta ting for gitt – må jeg da slutte å være ydmyk? Nå vet jeg hva jeg skal gå rundt og tenke på i dag.

 

– Trinity