Skip to content

Archive for

5
Jun

Dag 331 – Føl lykke og du vil nå fri flyt i livet ditt

Dag 331:

Å føle deg lykkelig nå er den raskeste måten å bringe penger inn i livet ditt på.

Ulike symboler gir følelsen av lykke - kjærlighet og hjerter er ofte symbolisert som lykkeVakre blomster kan være med å gi lykkefølelseVakre ting får ofte mennekser til å føle seg lykkeligeSelv med en liten dråpe vann på toppen av kapselen ser det ut til at denne lille valmueblomsten er lykkelig over endelig å få gå ut i full blomst - det samme gjelder kanskje for mennesker? Når mennesker får mulighet til å slå ut i full blomst er da de er som mest lykkelige

Selv med en liten dråpe vann på toppen av kapselen ser det ut til at denne lille valmueblomsten er lykkelig over endelig å få gå ut i full blomst – det samme gjelder kanskje for mennesker? Når mennesker får mulighet til å slå ut i full blomst er da de er som mest lykkelige, det er kanskje akkurat da vi mennesker også får best flyt av penger inn i livet vårt. Vær ærlig mot deg selv, og mot andre. Tenk gode tanker, la missunnelse, og bitterhet forsvinne fra livet ditt – alt dette vil være med på å åpne livet ditt for fri flyt.

Du har selv ansvar for å føle deg lykkelig, ikke knytt denne lykken opp mot noe annet mennske, materielle ting eller jobben din. Tillat deg selv å bare være lykkelig akkurat nå for de minste ting i livet ditt – og kjenn på den varme følelsen som sprer seg i kroppen din – det er ikke farlig, det er helt naturlig. Ta ansvar selv, ikke la andre være i veien for din lykke fordi du ikke finner det du søker.

 

– Trinity