Skip to content

Archive for

30
Mai

Dag 328 – Bytt fokus når du ser på deg selv med kritiske øyne

Dag 328:

Hver gang du ser på deg selv med kritiske øyne, bytt fokus umiddelbart på indre tilstedeværelse, og dens fullkommenhet vil avsløre seg selv til deg. Når du gjør dette, vil alle feil som har manifestert i livet ditt oppløse, fordi småfeil kan eksistere i lys av dette nærvær. Enten du ønsker å gjenvinne perfekt syn, oppløse sykdom og gjenopprette trivsel, snu fattigdom til overflod, reversere aldring og degenerasjon, eller utrydde eventuelle negativitet, hold fokuset på og elske tilstedeværelsen i deg og perfeksjon vil manifestere seg.

Bytt fokus så snart du kjenner at du ser på deg selv med kritiske øyne - føl din indre tilstedeværelse og bytt fokus

Har du noe som kan hjelpe deg å skifte fokus når du ser på deg selv med et kritisk blikk?  Hva slags kritiske øyne er det du retter mot deg selv? Jeg er ikke fin nok? Jeg er ikke flink nok? Jeg er ikke tøff nok? Jeg har ikke de rette vennene? Jeg har ikke den jobben jeg var estimert å ha? Jeg får aldri gjort noe? Jeg er alltid syk jeg? Ja, lista kan sikkert fortsette i det uendelige?

Jeg er unik. Siden tidenes morgen har det aldri eksistert noen som meg. Ingen har mine øyne, nese, hender eller stemme. Ingen har min håndskrift. Gjennom hele evigheten kommer aldri noen til å se ut, tenke, snakke eller gjøre det samme som meg. Jeg er meg. Har egen verdi og trenger ikke kopiere andre. Jeg er unik.

Da jeg studerte begynte det å skorte på selvtilliten min, jeg begynte virkelig å la meg selv glippe mellom fingrene mine. Da fikk jeg den flotte plakaten over av min lillesøster. Hun likte kanskje ikke at storesøster ble svak, kritisk, opphengt i kontroll, var stresset og at jeg ikke så noen andre enn meg selv og det jeg studerte? Ikke vet jeg, plakaten har jeg hatt hengende oppe siden det – bare for å minne meg selv på hvor unik jeg er.

Bytt fokus når jeg blir for kritisk mot meg selv - la meg selv tillate meg å ikke være best alltid

Nå holder jeg fortsatt på (10 år etter) å bygge selvfølelsen som fikk en skikkelig knekk i studietiden. Det er alltid positivt å bli minnet på viktigheten om å snu fokuset innover når mine egne kritiske øyne slår til mot meg selv. Håper også du kan greie det samme.

 

– Trinity