Skip to content

Archive for

29
Mai

Dag 327 – Konkurranse er en form for separasjon

Dag 327:

Konkurranse er en form for separasjon. Først når du har tanker om konkurranse, kommer det fra en mangel mentalitet, som om du sier det er et begrenset tilbud. Du sier det ikke er nok til alle, så vi må konkurrere og kjempe for å få ting. Med konkurrerer vil du, ved loven om tiltrekning, tiltrekke deg mange mennesker, omstendigheter og hendelser for å konkurrere mot deg i hvert eneste aspekt av livet ditt. For ditt eget velvære, må du få konkurranse ut av tankene dine og bli et kreativt sinn. Fokuser kun på drømmene dine, din visjon og være det beste Du kan være!

Konkurranse er å Stange hodet mot alt og alle. Du lar tankene dine tro at det ikke er nok til alle

Er du av typen som konkurrere på alle plan, enten høyt og tydelig eller bare i det stille for deg selv? Jeg har aldri vært det, jeg har aldri vært redd for å tape eller brydd meg så hardt om det. Kanskje var det derfor jeg ikke gjorde det godt i konkurranser som liten? Jeg har heller blitt verre med årene. Nå kan jeg ta meg i å ønske å vinne en diskusjon eller komme først fram til målet. Og jeg ser at jeg skal ikke begynne på den veien nå som jeg faktisk har passert 40.

Kanskje du heller drar i din egen retning, det er uansett en måte å konkurrere mot hele verden på. Pulling rope one against many

For meg var dagens tekst veldig opplysende. Det er jo virkelig ikke nødvendig å konkurrere siden det faktisk finnes nok av alt til alle. Det er din personlige livskontrakt som avgjør hva du skal ha av materielle goder og fysiske/ mentale utfordringer i livet, så da er det vel ikke noen grunn til å drive konkurranse? Ved å konkurrere med alle og alt vil du alltid bli litt uærlig og ukonsentrert.

Ha en fin, konkurranse fri, dag.

 

– Trinity