Skip to content

Archive for

27
Mai

Dag 325 – Du blokkerer selv din egen lykke fra å komme til deg

Dag 325:

Neste gang du føler deg dårlig eller føler noen negative følelser, lytt til signalet du mottar fra universet. I det øyeblikket blokkerer du din egen lykke fra å komme til deg fordi du er på en negetive frekvens. Endre dine tanker og tenke på noe godt, og når de gode følelsene begynner å komme til deg vet du det var fordi du flyttet deg til en ny frekvens, og universet har bekreftet det med bedre følelser.

Selv om det kan se mørkt ut der du står, er det alltid lyst når du kommer ut av tunnelen (så fremt det ikke er midt på svarteste natta)

Hva gjør du for å endre tankene og følelsene dine når du kjenner de kommer? Tar du noen dansetrinn? Begynner du å tenke på de som har det verre enn deg? Tenker du på noe du liker veldig godt? Kjører du en tur? Jeg er ikke helt bevisst på hva jeg gjør, men jeg gjør det oftere og oftere. Selv om det har fått meg til å undre om jeg blir et “grunnere” menneske av den grunn? Når jeg ikke filosoferer så dypt lengre, blir jeg da et grunnere menneske? Kanskje blir det ikke så morsomt å snakke med meg lenger fordi jeg alltid prøver å tenke positivt og endre situasjoner? Kanskje blir det heller ikke interessant å diskutere med meg lenger fordi jeg ikke er så opptatt av verdens tragedier, ulykker og kjendiser som går fra hverandre, ei heller såpeoperaer og reallity shows? Ja, da får jeg vel bare være for meg selv da? Men blir jeg egentlig lykkelig av å bare være med meg selv? Det kommer vel an på hva jeg fyller meg-selv-tiden med?

Ønsker deg en riktig god Pinsedag.

 

– Trinity

27
Mai

Dag 324 – Finn alternative måter for å være lykkelig akkurat NÅ

Dag 324: 26,5

Hvis du har "trenger penger" i vibrasjon din, vil du fortsette å tiltrekke "trenger penger". Du må finne en måte å være lykkelig NÅ, å kjenne deg vel akkurat NÅ, og være i glede Nå, uten penger. Når du kan føle deg bra NÅ, selv om du ikke har penger, vil det komme. Gjør vedtak om at du kommer til å gjøre alt du kan for å være så lykkelig som du kan i hvert øyeblikk. Du vil bli overrasket over hvordan Universet vil oversvømme så mange ting inn i livet ditt som vil fortsette å gjøre deg lykkelig – inkludert penger.

En av grunnene til at Danskene er lykkeligere enn oss nordmenn er deres sans for det gode liv, gode måltid, sammenkomster og lignende. Som her fra; "Hip Hip Hurra! Kunstnerfest på Skagen" av Peder Severin Krøyer fra 1880årene.

Det ser ut til at Dansker og Nordmenn er forholdsvis like lykkelige, ulike måleverktøy gir ulike resultat. I den ene FN-undersøkelsen skårer nordmenn høyest og i en annen skårer danskene høyest. Jeg vet det er flere som tenker at danskene er mer lykkelige enn nordmenn fordi de setter pris på de nære og enkle ting, slik som maleriet fra Krøyer viser. I de siste årene har nordmenn også begynt å sette mer pris på og sette av mer tid til slikt samhold, og det er kanskje med på å endre resultatet av hvem som er verdens lykkeligste.

Hva kan vel gi en større lykkefølelse enn å sitte under en rosebusk og lese den boken du alltid har hatt lyst til å lese, men aldri har tatt deg tid til? Slik som her fra; P. S. Krøyers "Rosebusken"

Lærdommen vi skal ta med oss fra dagens tekst er uansett å sette pris på de nære og enkle ting som kan være med på å gjøre deg lykkelig her og nå, som kan gi deg følelsen av glede i flere sammenhenger enn i dag. Kjenn oftere etter på hvordan du føler deg, og hva skal til for å snu disse følelsene til glade følelser om de ikke er det?

Jeg har i dag satt sammen utearealet på terrassen og den lille forskjellen utgjør stor forskjell på hvordan jeg føler meg i dag. Nå mangler det bare å sette sammen noen blomster der ute og så vil jeg sikkert føle at jeg bor mye bedre enn jeg gjorde i går.

 

– Trinity

27
Mai

Dag 323 – Et bilde av meg slik jeg ønsker å ha det

Dag 323:

Bli tydelig på den vekten du ønsker å være. Ha et bilde i tankene dine om hvordan du vil se ut når du er blitt den perfekte vekten. Få bilder av deg selv på din perfekte vekt, hvis du har dem, og se på dem ofte. Hvis ikke, få deg bilder av den kroppen du ønsker å ha og se på dem ofte.

Dette er det bildet jeg har av meg selv i hodet mitt - dette er slik jeg ser ut i min fantasi

Det var ikke lett å sette sammen et bilde av meg selv med den perfekte kroppen. Jeg ønsker å ha denne kroppen (igjen) og har derfor klippet ut et bilde av mitt ansikt og lagt utenpå slik at det ser ut som meg. Hjernen min er ikke så snill mot denne formen for påvirkning så tankene mine motarbeider meg på det sterkeste. Tankene mine forteller meg at det virkelig ikke er min kropp og at jeg kan bare fortsette å drømme. Når jeg har holdt på med dagens tekst så lenge så vet jeg at disse tankene ikke er med på å skaffe fram noen som helst framgang. Men jeg har nå brukt noen dager og kommet til den konkulsjonen at det er verdt et forsøk. Så nå skal dette bildet bli bakgrunn på mobilen og henge på strategiske plasser i huset.

Det jeg ønsker meg aller mest av denne perfekte kroppen er å kunne krølle meg sammen i en stol og ha plass til å bli sittende der.

 

– Trinity