Skip to content

Archive for

21
Mai

Dag 318 – Det er viktig at du forstår hvor kraftfull følelsene dine er

Dag 318:

Det er veldig viktig at du forstår hvor kraftfull følelsene dine er. Rene tanker har makt, men tanker med følelser har en enorm kraft.

Et fredfullt sted kan ofte få fram de gode følelsene i deg. Kjenn hvor kraftfull følelsene dine er i forhold til tankene dine.

Har du et fredfullt sted, der du kan finne tilbake til dine gode følelser? Når jeg skriver om dette føler jeg meg veldig platt, og at disse ordene er så utrolig lett å si; “Tenk positivt og du vil oppnå det som er godt”, men det er virkelig det som er riktig. Jeg har aldri sagt at vi skal bli naive og godtroende selv om vi velger å tenke og føle godt og positivt. Vi er bevisste mennesker som skjønner realiteter, men som ikke gir opp håpet på at det virkelig er mulig.

Jeg velger nå å gi slipp på alle negative, ødeleggende og skremmende idé og tanke fra mitt sinn

Følelser av skuffelse, tristhet, utmattethet og alle de andre negative følelsene er, dessverre, mye kraftigere enn de gode følelsene som ofte er mer flyktige.

Finn deg alltid noe vakkert å se på slik at følelsene og tankene dine går mot det positive. Da vil det være mye lettere for deg å motta det du ønsker deg.

Det er derfor viktig at du alltid har en back-up plan i forhold til hvordan du kan snu følelsene dine.

 

– Trinity

21
Mai

Dag 317 – Du må ha tillit til at du mottar

Dag 317:

Du må tro at du har mottatt. Du må vite at det du ønsker er ditt det øyeblikket du spør. Du må ha komplett og fullstendig tro. Hvis du hadde lagt inn en ordre fra en katalog hadde du slappet av, du vet du kommer til å få det du bestilte, og går videre med livet ditt.

Dans og vær glad - du vet at det du bestilte kommerEtter du har ønsket deg noe, gå videre og vit i ditt sinn og i ditt hjerte at det vil komme når det skal

Er du sikker på at du vil få det du bestiller? Jeg har opplevd mange ganger å ikke få det jeg trodde jeg bestilte, og da går det som regel på kvaliteten av det jeg har mottatt. Et bilde i en katalog kan være veldig missvisende. Jeg bestiller også noe fra internett, men der er jeg aldri helt sikker på om jeg vil få det jeg kjøper – så da venter jeg med å ha tillit til det dukker opp i postkassen min. Nå ser jeg viktigheten av å slappe av og ikke bruke energi på å gruble over om det kommer eller ikke, så jeg bestiller og venter – jeg tenker ikke mer over det. Kanskje en gang i blant når jeg sjekker postkassen, men ikke ellers. Skulle ønske jeg hadde et like avslappet forhold til å tro at det jeg ønsker meg det vil jeg få.

 

– Trinity