Skip to content

Archive for

16
Mai

Dag 314 – Din (og andres) helse er i dine hender

Dag 314:

Din helse er i dine hender. Du kan ikke "fange" noe med mindre du tror du kan, og tro at du kan inviterer det til deg med dine tanker. Du inviterer også sykdom hvis du lytter til folk som snakker om sin sykdom. Etter hvert som du lytter gir du all din tanke og fokus på sykdom, og når du bruker alle dine tanker til noe, ber du om det. Og du hjelper dem absolutt ikke. Du legger energi til deres sykdom. Hvis du virkelig ønsker å hjelpe vedkommende, endre samtalen til gode ting, hvis du kan, eller forlat samtalen. Mens du går bort, gi dine kraftfulle tanker og følelser på å se at personen frisk, og deretter la det gå.

Plaster kan være så mangt - hold fokus på det gode og ikke på sykdom

Finn en positiv innfallsvinkel som du kan benytte deg av så snart noen begynner å snakke om sykdom, eller andre plager. Nå som jeg er leder kan jeg kjenne på at mange gjerne tømmer sine negative oppleveler hos meg, og nå ser jeg at det kan være like ille, nesten verre enn å snakke om sykdom. Jeg må nok finne meg en måte å takle dette på. Akkurat nå forsøker jeg å bli bevisst på alt det negative jeg lytter til, og jeg skal slutte å fôre denne negativiteten.

Rundt middagsbordet hos oss må alle fortelle en positiv opplevelse fra dagen, ingen fokus på negative ting som har skjedd. Det tar vi ut andre steder. Dette har lært barna å bli mer positiv og de har begynt å legge merke til de gode tingene som skjer rundt dem.

 

– Trinity