Skip to content

Archive for

15
Mai

Dag 313 – Nittini prosent av hvem du er er usynlig og ugripelig

Dag 313:

«Nittini prosent av hvem du er, er usynlig og uhåndgripelig." ~ R. Buckminister Fuller (1895-1983).

Hvis 99 % av deg er usynlig og uhåndgripelig, ja da er det bare føttene dine som er synlig og håndterlig

Kan vi bare oppfatte blomstenes ytre skjønnhet og forstå noe av dens helbredende kraft, kanskje er det slik at resten er usynlig og uforståelig for vårt sinn?

Når tankene blir for store og jeg filosoferer for mye er det lett å bli dratt inn i negative tanker, og da bruker jeg alltid å ha noe vakkert rundt meg som gjør at jeg kommer tilbake til nåtiden og det som er synlig. Nå ble det veldig interessant å filosofere rundt de resterende 99 % av meg som er usynlig og ubegripelig. Hva er det? Jo, jeg ser jo ikke innvollene mine, jeg ser heller ikke tankene mine. Jeg ser ikke reaksjonene mine – ikke alltid i allefall. Nå blir det nok til at jeg kommer til å forsøke å finne ut av mine resterende 99 %.

 

– Trinity

15
Mai

Dag 312 – Dine følelser forteller deg raskt hva du tenker

Dag 312:

Dine følelser forteller deg veldig raskt hva du tenker. Tenk på når følelsene dine plutselig tok et dykk – kanskje når du hørte noen dårlige nyheter. Den følelsen i magen eller solar plexus var umiddelbar. Så dine følelser er et umiddelbart signal for at du skal vite det du tenker. Du ønsker å bli klar over hvordan du føler, fordi det er den raskeste måten for deg å vite hva du tenker.

Kanskje "Sinnataggens følelsener plutselig tok et dykk - kanskje var det noen dårlige nyheter. Den følelsen i magen eller solar plexus var umiddelbar.

Bli klar over følelene dine og du vil få lett tilgang til dine tanker. Hva er det som trigger de ulike følelsene hos deg? Greier du å kjenne på noen følelser? Sinne, Irritasjon, Glede, Kjærlighet, Sult, Tørste, Empati osv er følelser det kan være godt å være i kontakt med.

 

– Trinity