Skip to content

Archive for

11
Mai

Dag 309 – Vi er Ett. Vi er alle tilkoblet dette Ene

Dag 309:

Vi er Ett. Vi er alle koblet til, og vi er alle en del av ett Energifelt, eller det Øverste Sinnet, eller den store Bevissthet, eller en Kreativ Kilde. Kall det hva du vil, men vi er alle Ett. Når du tenker negative tanker om en annen skiller du deg fra Det, og de ​​negative tankene kommer tilbake og skader bare deg. Du har fått fri vilje til å velge, men når du tenker negative tanker og har negative følelser, skiller du deg fra Det Ene og Alt Godt.

Når du tenker negative tanker om en annen skiller du deg fra Det Ene og de negative tankene kommer tilbake og skader bare deg selv

Jeg leste nettopp om hvordan folk som lever og forer seg selv med frykten for å misslykkes, eller enda verre frykten for at noen andre skal være bedre enn en selv blir onde og negative mennesker. En del forskere er blant disse, de motiveres av ambisjoner og frykt for at noen skal forske på det samme som dem og komme fram til et resultat før dem selv og kanskje til og med et grudigere og bedre resultat enn dem selv. I tillegg konkurrerer de om forskningsmidler, forfremmelser og makt. De er fanget av sin egen frykt for andres suksess. De er aldri fri når de går hjem, de drar alltid rundt på sine papirer og sitt materiale – å leve sitt liv basert på frykt for å ikke komme høyest fører til ufrihet. Jeg tror virkelig ikke at disse menneskene er klar over at det er frykten som styrer deres liv, jeg antar at de tror at det er deres genuine interesse og nysgjerrighet som er drivkraften.

Når du ikke søker eller trenger anerkjennelse utenfra, da er du på ditt aller sterkeste.

Når vi hjelper hverandre kommer vi framover og da vet vi at vi er Ett

Når vi innser at vi først er fri når vi gir slipp på all frykt og negativitet og følger vår indre stemme som alltid viser oss den beste retningen, da vet vi at vi tilhører en større enhet. Det gjør bare vondt å leve slik du tror du bør være for at andre skal like deg. Når du kan gi slipp på alle disse levereglene dine – da er du sterk og virkelig en del av helheten.

Unn andre godt, vær tro mot deg selv og dine innerste drømmer – bli gjerne litt egoistisk i perioder, det vil nemlig bare komme mye godt ut for andre om du tar vare på deg selv.

 

– Trinity