Skip to content

Archive for

8
Mai

Dag 306 – For å mestre deg selv trenger du ikke å kontrollere tankene dine

Dag 306: 8.mai

For å mestre deg selv – for å mestre dine tanker – trenger du ikke å kontrollere tankene dine. Hvis du prøver å kontrollere tankene dine, vil du tiltrekke deg mer av at du trenger å kontrollere tankene dine. Hvis negative tanker kommer, ikke motstå dem. Bare la dem være, og deretter bruke viljekraften din til å endre fokus til tanker om takknemlighet. Bekymringer om negative tanker eller at du forsøker å kontrollere dem bare bringer mer av dem til deg. Hvis du ikke motstår negative tanker vil de avta, og hvis du ler av dem og tar lett på dem, vil de forsvinne helt.

Hvis du ikke setter opp motstand mot negative tanker vil de avta, og hvis du ler av dem og tar lett på dem, vil de forsvinne helt.

Dagens tekst taler best for seg selv. Se alltid lyst på livet, som Lillebjørn Nilsen, skrev for en del år tilbake. Jeg tror vi tar livet vel alvorlig og at vi er vel hårsåre. Ikke tro at de som smiler og ler er dumme mennesker, tenk heller at de lar negative og kontrollerende tanker fare ved å le av dem. Det kan tenkes at det kommer noe godt ut av kontroll i her og nå situasjonen, men på sikt vil det bare øke stresset og de negative frekvensene i livet. Ikke bruk energien din på å kvitte deg med det som er negativt, la det passere med en liten latter. Og så er det selvfølgelig slik at det finnes usikker latter, og den vil du ikke bruke i denne sammenheng.

 

– Trinity