Skip to content

Archive for

6
Mai

Dag 304 – Se etter harmoni og fred og jorden fylles av kjærlighet og kraft

Dag 304: 6. mai

Hvis du ser på planeten vår og de skapninger som bor på den som om de trenger å bli frelst, bringer du det motsatte av det du ønsker. Perspektivet om at vår planet trenger reddes vil tiltrekke en verden som trenger å bli reddet. Flytt til stedet for takknemlighet – sett pris på undre, skjønnhet, harmoni og glede som florerer på planeten vår. Omfavn alle levende vesener. Bli fylt med ærefrykt for naturens storhet av som omgir deg hver dag. Hvis du ser etter harmoni og fred på denne planeten, vil du kraftfullt legge til din energi til kjærlighet, velvære og glede som er alltid tilstede på planeten Jorden, og du vil også se en ny verden utfolde seg foran øynene dine.

Rissaraset (1978) er et av mine store skrekk-minner fra barndommenSlik ser Rissa ut fra luften i dag. Grønt, frodig og vakkert. Trøndelagskysten er virkelig et vakkert stykke Norge. Bildet er lånt fra: http://www.mikrofly.org/Breivikatur040608.html

Rissaraset har nok preget flere enn meg i barndommen. Jeg husker det veldig godt, selv om jeg ikke var gamle jenta den gangen. Grunnen til at jeg husker det så godt er at huset jeg bodde i sto veldig utsatt til. Det var bygd oppe på en topp, med ren blåleiregrunn og da så jeg for meg at noe som dette kunne skjedd. Jeg husker vi gikk og syns synd på alle de som var rammet av denne tragedien på Fosenhalvøya. Det burde vi ikke gjort i følge Hemmeligheten/ The Secret – for da brakte vi mer bekymring og tragedie til Fosenhalvøya. I 1992 fikk ble de merket av Bjugnsaken. En sammenheng eller et sammentreff?

I stede for å synes synd på måken med vingeproblemer ser jeg heller dens skjønnhet slik at fokus ikke blir på "synd på", men på "vakker"

Jeg tok dette bildet av en skadet måkeunge i fjor sommer, da syns jeg virkelig synd på den, men etter å ha lest dagens tekst har jeg funnet ut at jeg bare skal fokusere på det vakre med disse skapningene som er så heldige at de kan fly. Jeg skal også være med på å fokusere på alt mennesker i u-land kan, ikke alt de er plaget av, hvis det virkelig kan hjelpe dem. På denne måten ønsker jeg å oppleve at jeg får se en ny verden utfolde seg foran øynene mine.

 

– Trinity