Skip to content

Archive for

5
Mai

Dag 303 – Uansett hvem eller hvor du er kan du få det du ønsker

Dag 303:

Det har ingen ting å si hvem du er eller hvor du er, Hemmeligheten/ The Secret kan gi deg hva du ønsker.

Du kan få alt du ønsker deg gjennom loven om tiltrekning

“Universelle lover som årsak og virkning og magnetisk tiltrekning virker likt for alle. Planetenes baner og tidevannets faser holder styr på seg selv, og jeg trenger ikke å bekymre meg om dem. Vi legemliggjør universets lover hver gang vi bruker kraften som ligger i å velge. Jeg velger noe og det får en konsekvens, uansett hvem jeg er. Men jeg kan påvirke kvaliteten på konsekvensene hvis jeg er bevisst på hensikten min. Det at vi kan bestemme våre egne motiver, viser hvilken dyp tilknytning vi har til det guddommelige. Intensjonene mine forandrer ikke lovene, for alle mine valg får fortsatt konsekvenser. Men hvis motivasjonene er preget av medfølelse og oppriktighet, er det mer sannsynlig at konsekvensne blir positive. Og én eneste handling kan få et ubeskrivelig skred av fysiske, følelsesmessige og åndelige følger. Vi har et nært forhold til det guddommelige, men det pålegger oss å lære lekser og arbeide med vår åndelige vekst på måter som vi av og til motsetter oss på det bevisste planet… Vi foretar valg hver eneste dag – bevisste eller ubevisste, det holder oss på den rette veien, eller får oss tilbake til den” (Caroline Myss).

Dine valg vil alltid påvirke oppfyllelsen av dine ønsker, så vær alltid beredt på å gjøre opp for noen av valgene som fører deg på feil sti, be om unnskyldning og tilgi om noen ber deg om tilgivelse. Det er alltid mulig å gjøre om et valg etter at det er tatt, nettopp gjennom unnskyldninger og tilgivelser. Det er når du på nytt velger å ikke ta i mot en unnskyldning valgene blir tyngre og tyngre.

 

– Trinity

5
Mai

Dag 302 – Hold fokuset på overflod og om at alt går bra

Dag 302:

Da jeg oppdaget Hemmeligheten/ The Secret, ble alt i livet mitt, inkludert tilstanden til firmaet mitt, helt forvandlet, fordi jeg endret måten jeg tenkte. Da mine regnskapsførere fortsatte å mase om tallene og fokusere på det, holdt jeg meg fokusert på overflod og om at alt går bra. Jeg visste med hvert fiber av min eksistens at universet ville gi, og det gjorde det. Det ble gitt på måter jeg ikke kunne ha forestilt seg. Jeg hadde mine øyeblikk av tvil, men da tvil kom flyttet jeg umiddelbart tankene mine til utfallet av det jeg ville. Jeg takket for det, jeg følte gleden av det, og jeg trodde!

Hold fokuset på overflod og om at alt går bra

Når tvilen dukker opp finn noe som underbygger tanken om overflod og om at det kommer til å gå bra

I dag hørte jeg et godt uttrykk: “Smerter er bare svakheter som forlater kroppen” (Pain is just weakness leaving the body) og da tenkte jeg på loven om tiltrekning og det å tvile. Tvil ble for meg svakheten, det at jeg ikke greier å virkelig tro på loven om triltrekning og å stole på at Universet virkelig ordner opp. Så hvilken smerte skal til for å få svakheten til å forlate kroppen min? Smerten må da være de følelsene av tomhet, tristhet, misslykkethet og andre negative –het ord, nettopp disse tingene som dukker opp fordi tvilen tiltrekker seg mer av det jeg tenker på når jeg tviler.

Etter som jeg har begynt å minne meg selv på at tvil ikke er bra for meg har jeg blitt flinkere til å se på prosjekter jeg syns jeg har klart bra. Jeg ser på det vakre jeg liker og forsøker å fjerne tvilen i meg. Dette handler for meg like mye om å fjerne lav selvfølelse og selvtillit. Tvilen stammer jo av lav tillit, tillit til meg selv og Universet. For noen dager siden var jeg på en samtale i forhold til drømmejobben, det er ikke noe ledig jobb der, men de ville skaffe seg en oversikt over interesserte som de kunne kontakte om det ble noe fravær. Jeg ble veldig engasjert og utrolig glad etter den samtalen, jeg skulle ønske tvilen ikke kom så rett i kroppen etterpå. Nå jobber jeg med tvilen, jeg har satt opp mål og delmål for å kunne bli attraktiv i forhold til denne drømmejobben i tilfelle de skulle trenge noen erstatter. Jeg skal gjøre det jeg kan for å nå denne muligheten. Tvilen skal ikke få snike seg inn på meg – jeg skal gjøre som dagens tekst og holde fokus på overflod og at alt går bra. I dag ble jeg veldig engasjert når jeg skrev, så det kan tenkes sammenhengen i teksten ikke er så tydelig som den er i hodet mitt og i følelsene mine. Jeg holder fokus.

 

– Trinity