Skip to content

Archive for

29
apr

Dag 297 – Forventninger og forhåpninger er kraftfulle tiltrekningskrefter

Dag 297:

Forventninger er en kraftfull tiltreknings kraft. Forvent de tingene du ønsker og ikke forvent de tingene du ikke ønsker.

all_wishlists_recieved_so_far

Jeg forventer at jeg skal få de tingene jeg ønsker meg mest. Nå har jeg faktisk fått en del, som jeg har vist dere tidligere. Jeg har i tillegg fått godt syn igjen, noe jeg har tenkt på i over 15 år – og  ikke helt turt å gjøre noe med. Nå ser jeg at det stadig dukker opp ting jeg har ønsket meg, selv om jeg kanskje har sluttet å ønske meg det også. Livet er utrolig spennende å leve.

Det har vært virkelig store bølger/ fjell og daler i mitt liv, nå skal jeg nok for første gang opp på en fjelltopp også. Jeg har aldri hatt behov for, trang til, eller ønske om å nå toppene før, men nå skal jeg strekke meg langt og lenger enn langt. Jeg skal gjøre som Åge Aleksandersen sier: “Hold stødig kurs mot stupet”, for hva er vitsen med å bare leve halvveis og ikke forvente seg noe godt og positivt? Hva er det jeg har vært så redd for? Jo, jeg har alltid vært redd for skuffelse og svik, sorg og engstelse. Nå er det ikke bare å skru av disse følelsene, men jeg skal virkelig kjempe for å undertrykke dem. Jeg har ikke tenkt å la forventningene og forhåpningene til livet få preges av fortidens skuffelser og svik. Jeg skal forsøke å la “bygones” være “bygones”. Det er bare jeg som kan forsone meg med det som har vært i mitt liv, det er bare opp til meg å tilgi de følelsene jeg opplevde som har ført til at jeg er den jeg er i dag. Jeg er den eneste som kan gjøre om alle disse tunge erfaringene og opplevelsene i mitt liv til å bli en del av mine styrker og bruke de til livserfaringer på en positiv og konstruktiv måte.

 

– Trinity