Skip to content

Archive for

25
apr

Dag 293 – Finn din måte å bli mer bevisst på

Dag 293:

For å hjelpe med meg selv å bli mer bevisst, spurte jeg universet om å gi meg en forsiktig puff for å bringe meg tilbake til nåtiden når sinnet mitt har tatt over og har "tatt en fest på min bekostning". Det milde puffet skjer med meg ved at jeg støter borti noe med meg selv eller mister noe, en høy lyd, eller en sirene eller en alarm går av. Alle disse tingene er signaler til meg om at mitt sinn har tatt av og at det skal komme tilbake til nåtiden. Når jeg mottar disse signalene stopper jeg umiddelbart og spør meg selv "Hva jeg tenker? Hva jeg føler? Er jeg klar? "Og selvsagt i det øyeblikket jeg gjør det, blir jeg klar. Selve øyeblikket du spør deg selv om du er klar, er du det. Du er oppmerksom.

Lyder som kan bringe deg tilbake til nåtiden når tankene dine har "tatt en fest på din bekostning"

Vel, om du finner denne måten å la Universet hjelpe deg å bli mer bevisst på nuet så kan det oppleves veldig bråkete en stund, spesielt om du er litt sånn som meg som går og dagdrømmer jevnt og trutt, som trekkes inn i framtiden og tilbake i fortiden med ujevne mellomrom. Stopp opp og kjenn hvordan du har det nå. Trekk pusten godt ned i magen og bare kjenn etter.

Selv opplevde jeg å operere synet mitt igår, og da måtte jeg ha øynene lukket hele veien hjem. Gjett hva som skjedde da. Jeg ble veldig bevisst på det som var rundt meg – gjennom lukter og lyder. Disse tingene trekker meg veldig til her og nå. Lukten av noe som er svidd. Lyder av biler som tuter. Lyder av folk som roper. Lukten av støv. Bilen som bremset, osv. Jeg fikk kjenne på smerter, Tørste. Sult. Tristhet. Glede. Disse følelsene ble også mer tydelig når jeg satt store deler av ettermiddagen med lukkede øyne og bare slappet av.

Jeg vil gjerne bli mer bevisst det som skjer nå.

 

– Trinity