Skip to content

Archive for

24
apr

Dag 292 – Vit at du er en del av et vennlig Univers

Dag 292:

Du kan bekrefte og proklamere: "Dette er ett fantastisk univers. Universet bringer alle gode ting for meg. Universet konspirerer for meg i alle ting. Universet støtter meg i alt jeg gjør. Universet oppfyller alle mine behov umiddelbart." Vit at dette er et vennlig Univers.

Vit at du er en del av et vennlig Univers

I dag skal jeg opereres og ble betrygget av dagens tekst. Jeg skal tenke på dette hele veien til hovedstaden i dag. Dette er et fantastisk univers som bringer gode ting til meg.

Jeg håper du får en god dag for Universet kan gjøre det for deg også.

– Trinity

24
apr

Dag 291 – Kunsten med å visualisere

Dag 291:

Det er mange elementer som spiller inn når du visualiserer. Etter hvert som du ser bildet i tankene dine og føler det du visualiserer, bringer du deg selv til et sted der tror du har det nå. Du implementerer også tillit og tro i Universet, fordi du fokuserer på sluttresultatet, og opplever følelsen av det uten å gi noen oppmerksomhet overhodet til "hvordan" det skal skje. Bildet i tankene dine ser det som fullført. Følelsene dine ser det som fullført. Ditt sinn og hele tilstand av å være ser det du visualiserer som om det allerede har skjedd. Det har kunsten med å visualisere.

Jeg kan selv designe mitt liv ved å visualisere og tro og føle at jeg allerede har oppnådd det jeg ønsker meg

 

– Trinity

24
apr

Dag 290 – Kraften i det menneskelige sinn

Dag 290:

Historien om et olje team fra Belize er et inspirerende eksempel på kraften i det menneskelige sinn i forhold til å frembringe ressurser. Direktørene i Belize Natural Energy Limited ble opplært av Dr. Tony Quinn, som spesialiserte seg på Humanistisk fysiologi trening. Med Dr. Quinns sinns effekt trening, var regissørene trygge på at deres mentale bilde av Belize ville oppnå å bli et vellykket olje-produserende land. De boret etter olje i spansk Lookout, og i løpet av et kort år ble deres drøm og visjon en realitet. De oppdaget olje av høyeste kvalitet, i rikelige strømmer der femti andre selskaper ikke hadde klart å finne noe. Belize har blitt et oljeproduserende land fordi et ekstraordinær team av mennesker trodde på ubegrenset kraft av deres sinn.

Belize i Mellom-AmerikaBelize natural energy ltd

Det er jo en fantastisk historie om hvor sterk tankens kraft er. Å ha så stor tro på å lykkes, at du faktisk har stor tro på at du gjør det er bare det som skal til.

Belize - utbygd og utvunnet Belize - en turistmagnet og en vakker idyllisk strand

Når det er sagt så lurer jeg på om Belize natural energy ltd har gjort Belize til et utbygd industribasert land eller om de har greid å beholde den vakre idyllen. Å utvinne naturens energi er ikke alltid til det beste for miljøet, men menneskene som bor på vår vakre planet har gjort seg helt avhengige av denne energien for å overleve. Er det noen som, med hånden på hjertet, føler de kunne overlevd ute i villmarken uten noen materielle goder? Jeg er skråsikker på at jeg kunne greid det. Vurderer å prøve det, bare for å se om jeg mestrer det også.

 

– Trinity