Skip to content

Archive for

14
apr

Dag 282 – Du skaper ditt liv innenfra

Dag 282:

Du skaper ditt liv innenfra, og alt du opplever på utsiden er av din egen kreasjon. Du kan ha skapt noen ting ubevisst, men likevel har du opprettet dem. Når du kan ta ansvar for alt som er rundt deg, når du ikke klandrer deg selv eller noen andre, men forstår at på en eller annen måte har du, eller en annen – ubevisst du, opprettet dette livet, da, og bare da, kan du sette deg fri. Du vil vite at hvis du har opprettet det, har du makt til å endre det og skape hva du vil.

Det nytter ikke å feie ting under matten, det vil alltid komme fram igjen. You can't put your dust under the carpet, it will always reappear in someway or another. Sexy housewife

Jeg tenkte litt på all snøen som falt i påsken, handler det om at så mange mennesker fokuserer på snø eller helst også uteblivelse av snø – skjønt det er også fokus på snø – at snøen faller? Når jeg tenker meg om så skjer det ofte også i forbindelse med jul, jeg vet ikke hvor mange ganger det har vært snøfritt fram til julaften og så plutselig begynner det å snø på julaften – og vi får den hvite julen vi drømmer om.

På samme måte er det med ting vi fortrenger eller forsøker å stenge ute fra livet vårt – det dukker som regel opp igjen, og helst når det ikke helt passer at det dukker opp. Så det beste er vel å leve så ærlig som mulig, bearbeide det du opplever mens det pågår og bli ferdig med det slik at du kan skape det deste ut av livet ditt. Jeg skal i alle fall ha større fokus på å skape mitt liv. Jeg holder på å kvitte meg med mye “gammelt smuss” som gjør at jeg kan gå videre og slippe å føle at jeg henger i en strikk som stadig drar meg tilbake til det jeg ikke ønsker meg. Bitterhet er jo en av disse følelsene som er med på å skape livet mitt. Det er bare å bearbeide bitterhet, sorg, dårlig selvfølelse osv – for det er jo ikke bra for hverken deg eller meg det. Det høres så lett ut når jeg nå skriver det, jeg vet at det ikke er så lett.

Bevissthet er i alle fall første skritt på riktig vei.

Ha en bevisst flott helg.

 

– Trinity