Skip to content

Archive for

12
apr

Dag 280 – Du kan bli i en ubeskrivelig flyt

Dag 280:

Det er en enorm forskjell mellom inspirert handling og å holde deg selv opptatt med aktivitet i å prøve å få ting til å skje. Når du prøver å gjøre alt selv fordi du ikke tror Universet jobber med deg, er alt vanskelig og føles som en kamp. Du føler deg som om du svømmer mot strømmen av elva og uten å komme noen vei. Du føler deg utmattet, ting begynner å gå galt, og det føles som ingenting går din vei. Men når du arbeider bevisst med intelligens i universet, er alt uanstrengt. Alle dine behov for å oppnå din visjon er oppfylt, og du er i en flyt som er ubeskrivelig.

La intelligensen din forstå Universet og du vil komme i fri flyt

Å få ting gjort er viktig, spesielt når det er noe som betyr noe for oss. Vi tenker på det dag og natt, grubler og greier ikke å slippe taket. Noen ganger når vi er opphengt i våre egne avhengighetsforhold, snur vi og vender på problemene, og tror sikkert vi kan greie å finne en løsning om vi bare tenker lenge nok og ser saken fra alle sider.

Når vi begynner slik, er det et sikkert tegn på at vi er midt i en avhengighetsprosess. Vi holder på å tenke oss i hjel. Jeg har alltid erfart at når jeg er i et avhengighetsforhold, mister jeg perspektivet. Jeg blir plutselig universets midtpunkt, og problemene mine er de eneste som finnes i hele verden.

Det hjelper meg alltid å ta et skritt tilbake, så innser jeg at problemet mitt neppe har universelle proporsjoner. Dette perspektivet hjelper meg til å innse at jeg er maktesløs, og at tankene mine gjør meg sprø. Når jeg er kommet så langt, kan jeg gjenopprette kontakten med det jeg vet om krefter som er større enn meg selv, som kan hjelpe meg til å forstå. Jeg kan slippe taket i problemet, for det finnes hjelp å få.

 

– Trinity