Skip to content

Archive for

11
apr

Jeg ønsker meg en god, gammeldags Husmorstol

Har du sett noe så praktisk og vakkert som denne husmorstolen? Vel, denne fant jeg hos retroe6, men den var selvfølgelig solgt da jeg så den – typisk at jeg var litt sent ute.

Husmorstol/ Husmorsstol - det er det flotteste møbelet et hjem kan ha

Jeg kan huske at foreldrene mine hadde en sånn stol da jeg vokste opp og den er helt utrolig praktisk. Og nå som jeg kjenner at kroppen ikke er så glad i å stå mens jeg gjør husarbeid, så kom jeg til å tenke på at jeg skulle gjerne hatt en husmorstol. En solid en med trapp. Så nå har jeg satt inn et autosøk på finn.no i håp om at det dukker opp en jeg liker der.

Om du som leser vet om en husmorstol som ikke er i bruk kan du vel kontakte meg? Om den ikke er så pen, fordi den er godt brukt, eller fordi den har stått ubrukt lenge, så har ikke det noe å si, for jeg kan alltids pusse, gnikke og shine noe jeg ønsker meg.

 

– Trinity

11
apr

Dag 279 – Akkurat nå våkner du opp

Dag 279:

Enten du har vært klar over dine tanker fra fortiden eller ikke, nå holder du på å bli klar. Akkurat nå, med kunnskap om Hemmeligheten/ The Secret, våkner du opp fra en dyp søvn og bli klar. Oppmerksom på kunnskap, oppmerksom på loven, og klar over kraften du har gjennom dine tanker.

jeg er i tankens makt

Det er på tide å våkne opp fra Tornerosesøvnen, la deg heller hypnotisere av den kraften du har gjennom tankene dine. Tankens makt er enorm, den er uendelig. Universet er uendelig og kan gjøre absolutt alt for deg og meg om vi bare stoler på tankens makt.

 

– Trinity