Skip to content

Archive for

9
apr

Ønskelister og ønskedrømmer

Til min 40-års dag laget jeg ønskelister som bare inneholdt ting jeg virkelig ønsket meg, men som jeg var så og si sikker på at jeg ikke skulle få da de var dyre ting. Og etter å ha holdt på med Hemmeligheten/ The Secret Appen i bloggen min i en god tid nå så har jeg skjønt at jeg må slutte å tenke at jeg ikke har råd til ønskene mine, det er jo ikke opp til meg å skaffe dem fram – ei heller å finne ut hvordan de skal dukke opp hos meg, men min jobb er bare å ønske meg dem og holde fast på det ønsket.

all_wishlists_recieved_so_far

I dagens innlegg valgte jeg igjen å trekke fram ønskebildet mitt – og da jeg satte meg ned og så på det ser jeg at det er utrolig mye fra ønskene for et år siden jeg plutselig har fått meg. Nå er det snart på tide å lage en ny ønske liste, og det er smart å gjøre det med bilder for da er det enklere å se for seg tingene og gjøre de klarere i tankene. Jeg må innrømme at jeg ble veldig oppløftet og glad når jeg nå oppdaget hvor mye av ønskene som allerede er innfridd.

Jeg har tidligere skrevet om visionboard og hvordan det kan være med på å skape klarhet i hva jeg ønsker meg. Etter at jeg byttet til mac har jeg ikke greid å få visionboardet mitt opp og gå, så jeg burde vel prioritere dette.

Nå skal jeg bare nyte tankene og følelsene av å ha oppnådd deler av mine ønsker, slik at jeg kan koble inn disse følelsene til de kommende drømmene og ønskene mine.

Jeg føler meg mest av alt takknemlig for alt jeg har fått, tenk at det har skjedd. Jeg takker alle og meg selv som har vært med å gjøre disse ønskene til virkelighet.

Ha en drømmende god dag.

 

– Trinity

9
apr

Dag 277 – Gjør dine ønsker til dine dominerende tanker

Dag 277:

Hvis du tenker på det du ønsker deg i tankene dine, og gjør disse til dine dominerende tanker, vil du bringe det inn i livet ditt.

all_wishlists

Mine dominerende tanker er ikke knyttet opp mot det jeg ønsker meg, men oftere opp mot det jeg ikke ønsker meg og det jeg ikke ønsker å være, og hva tror du skjer? Jo jeg blir den jeg ikke ønsker å være og jeg får mye av det jeg ikke ønsker meg i mitt liv.

Jeg ønsker meg fri flyt og helhetlige løsninger, klare tanker og ærlig opptreden. Jeg ønsker meg vennskap og egne barn, jeg ønsker meg mot og styrke. Jeg ønsker meg mer klarsynthet og glede, jeg ønsker meg selvtillit og selvfølelse, jeg ønsker at jeg ikke trenger å ha kontroll hele tiden. Jeg ønsker jeg var nærmere min beste venninne, jeg ønsker at de jeg setter pris på skal ta turen nedover dit jeg har flyttet. Jeg ønsker meg en jobb der jeg kan trives og ha det bra, der jeg ikke er i tvil om at jeg kan bli bedre og at jeg gjør en god jobb. Jeg ønsker meg en god jobb der alle liker å være og yter sitt beste for fellesskapet. Jeg ønsker at vi tok vare på miljøet rundt oss og så ønsker jeg meg at jeg hadde et funksjonabelt stort hjem, jeg ønsker også at det ser bra ut rundt meg. Jeg ønsker at jeg så familien min oftere. Jeg ønsker å være god til noe, helst til foto/ manipulering av foto.

Jeg må begynne å ta tak i mine tanker – og se hva som skal dominere dem, når jeg har løst den koden så vil jeg vel være tydeligere i mine mål og ønsker. Har du begynt å få grep om dine tanker og ønsker?

 

– Trinity

9
apr

Dag 276 – Jeg mottar nå

Dag 276:

En rask måte å få deg selv på frekvensen for å motta, er å si: "Jeg mottar nå, jeg mottar alt det gode i livet mitt, nå. Jeg mottar [fyll i ditt ønske] nå." Og føler det, føler det som om du har mottatt.

ubegrenset pengergaverkjærlighet

Jeg mottar nå, Jeg mottar nå, Jeg mottar nå, Jeg mottar nå, Jeg mottar nå

Nå gjelder det bare å finne denne følelsen som om jeg har mottatt. Og så må jeg vite hva jeg ønsker meg, for ellers blir det bare tull-ball. Vet du hva du virkelig ønsker deg?

Jeg har for det meste materielle ønsker, for jeg våger aldri å ønske noe for meg selv som person, eller noe virkelig stort. Jeg drømmer jo om en tur til Afrika igjen, og jeg drømmer om en tur til Afrika for å jobbe, men jeg kan ikke drømme det helt dypt inne for da hadde jeg vel funnet styrken til å dra? Jeg skulle gjerne vært nedover på en av sykepleierutdanningene og hjulpet til med å utdanne sykepleiere. Jeg har utdannet et par afrikanske sykepleiere som var her i Norge på stipend og som dro hjem etter endt utdanning. Jeg tror kultursjokket for dem må bli veldig stort fra å ha vært i praksis her til å skulle praktisere der.

Jeg mottar mot, selvfølelse, styrke, kunnskaper, krefter, nå. Jeg mottar sykkelen, objektivet, sofa, komfyr, Huset, bilen i mine drømmer nå. Jeg mottar muligheten til å få mitt eget barn nå. Jeg mottar god helse, godt humør, ekte ærlighet, gode vennskap, gode følelser nå. Ja, listen er lang og lengre enn lang. Når jeg tenker på alle disse tingene får det meg til å føle at jeg må da være missfornøyd med livet mitt, men jeg er jo ikke det. Jeg vil bare berike det enda mer. Jeg ønsker meg også mulighet, utstyr og kunnskap til å kunne overleve alene i villmarken uten å være redd. Det må være den ultimate styrken i livet.

 

– Trinity