Skip to content

Archive for

30
des

Dag 176 – For å endre noe på utsiden må du endre innsiden

Dag 176:

For å endre noe på utsiden, må du endre innsiden. Hvordan endringen vil skje på utsiden er ikke opp til deg. Det er Universets oppgave. Din jobb er å utstråle alt godt fra innsiden og utsidens omstendigheter vil endres for å gjenspeile "alt det gode" inni deg.

Reflekter innsiden på utsiden - enklest gjort med denne anatomikjolen

Vel det er nok ikke så bokstavelig som denne kjolen det er tenkt når Hemmeligheten foreslår å endre innsiden for å stråle på utsiden. Den var derimot en morsom vri for anatomiforståelse.

Innsiden av en gummibjørn - anatomie gummi bear

Og her er en annen – hvordan ser Gummibjørnen ut på innsiden? Hvordan føler du deg på innsiden? Jeg har alltid sett på meg selv som snill, hjelpsom, omsorgsfull, men om dagens tekst stemmer så kan ikke det være sant – for motgangen jeg har hatt på utsiden i perioder i livet mitt har ikke gjenspeilet noen form for snillhet og godhet. Jeg vil anta at det jeg føler på innsiden bør være av større ærlighet i forhold til meg selv og mine behov enn å tilfredsstille andres behov. Kanskje når jeg greier å få hull på den “byllen” så endres utsiden også.

 

– Trinity

30
des

Dag 175 – Tenk tanker om overflod og rikdom og du vil tiltrekke deg nettopp det

Dag 175:

Folk som har trukket rikdom inn i deres liv har brukt Hemmeligheten/ The Secret, enten bevisst eller ubevisst. De tenker tanker om overflod og rikdom, og de tillater ikke noen motstridende tanker å slå rot i deres sinn. Deres dominerende tanker er av rikdom. De kjenner bare rikdom, og ingenting annet eksisterer i deres sinn. Enten de er klar over det eller ikke, deres dominerende tanker om rikdom er det som brakte rikdom til dem. Det er loven om tiltrekning i aksjon.

Pengetreet et godt symbol på uant rikdom

Ut fra hva vi har lært disse drøye 170 dagene så høres dette helt normalt ut nå. Jeg tenker også at et tankekart kan være bra for å holde fokus. Hva vil du bruke alle disse pengene til når du nå har dem? Hvordan føles det ut? Ja her er det bare å være kreativ i utforming av tankeendringen.

tankekart for å tiltrekke deg penger kan være et godt tiltak

Jeg ser for meg at jeg skal bli så rik at jeg kunne ta med meg jobben til sydligere strøk og bare hatt fantastiske dager.

 

– Trinity