Skip to content

Archive for

28
des

Dag 172 – Husk at uansett hva problemet er må du overbevise deg selv om sannheten du ønsker å se manifestert

Dag 172:

"Husk, og dette er en av de vanskeligste så vel som mest fantastiske uttalelser å forstå. Husk at uansett hva problemet er, uansett hvor det er, uansett hvem som er berørt, har du ingen tålmodig med deg selv; du har ingenting å gjøre, annet enn å overbevise deg selv om sannheten som du ønsker å se manifestert." ~ Charles Haanel (1866-1949).

Se etter tegn, vær tålmodig og overbevis deg selv om sannheten som du ønsker å se manifestert

Dette bildet er fra en dykkertur i Rødehavet for 10 år siden. Å få et så tydelig religiøst tegn når jeg var ute og dykket gjorde meg helt sikker på at jeg var på rett sted. Jeg liker havet veldig godt – kanskje det er dette jeg skal bruke når jeg skal tenke på det jeg egentlig ønsker manifestert og ikke alle problemene som ser ut til å tiltrekke seg meg i umenneskelige mengder.

Husk å overbevis deg selv i dag da.

 

– Trinity

28
des

Dag 171 – Ikke legg dagen din i andres hender – skap den selv ved tankenskraft

Dag 171:

Hver kveld før du går til sengs, takk oppriktige for dagen. SE for deg neste dag fyllt av glede, uanstrengt og herlig. Når du våkner om morgenen, bekreft din intensjon at dagen vil bli fantastisk! Ettersom du skaper hver og en av dagene, hvis du ikke har tenkt dagen i forveien, så overlater du dagen til innfall og energier av masse bevissthet. Ikke legg din dag i hendene på andre – lag din egen praktfulle dag.

IMG_0039

Jeg har fått en god rutine på å skrive litt i boken min om hvordan dagen har vært – hva jeg er takknemlig for og hva jeg skulle ønske hadde et annet utfall. Så skriver jeg litt om hvordan jeg ønsker at morgendagen skal være. Når jeg skal til å sovne tenker jeg gjennom det jeg skrev og legger meg til å sove. Nå skal jeg begynne å se for meg ønsket om dagen med det samme jeg våkner også. Hvis jeg legger dagen min i andres hender ved å ikke gjøre dette – da skal jeg i alle fall ta med meg denne enkle handlingen inn i det nye året. Jeg vil så gjerne bestemme over meg. Hva med deg?

 

– Trinity

28
des

Dag 170 – Bli en stabil manifestor gjennom å føle alt

Dag 170:

En kjær venn av meg, Marcy, er en av de største manifestorer jeg noensinne har sett, og hun føler alt. Hun føler hvordan det ville føles å ha det hun ber om. Hun føler alt inn i eksistens. Hun blir ikke fanget opp i hvordan, når, eller hvor hun bare føler det og det manifesterer seg. Så føl bra nå.

Føl alt inn i eksistens - Se det vakre rundt deg og føl godt

 

– Trinity

28
des

Offline jul

I dagene før jul og i jula ble jeg offline – og da ble det umulig å blogge. Jeg holder nå på å lage korte innlegg fram til dagens tekst fra Hemmeligheten/ The Secret er à jour igjen. Håper du har hatt en god jul, jeg hadde -for meg- den perfekte jul.

Bilde

– Trinity