Skip to content

Archive for

27
des

Dag 169 – Send tvilende tanker av gårde før du begynner å gruble over dem

Dag 169:

Når du tillater en tanke av tvil inn i ditt sinn, vil loven om tiltrekning snart linje opp en tvilsom tanke etter den andre. I det øyeblikket en tvilende tanke dukker opp, slipper du den. Send den tanken på vei. Erstatt den med: "Jeg vet at jeg får nå." Og føl det.

Jeg har en lapp med påminnelse til meg selv når tvilende tanker dukker opp

Som jeg har skrevet tidligere så bruker jeg affirmasjoner for å styrken meg selv i ulike sammenhenger. Nå har jeg i en periode brukt oppløftende ord til meg selv i ulike sammenhenger – slik som de jeg har vist på bildet. Denne lappen brukte jeg i den perioden jeg søkte jobb sist, for jeg lover deg at det var utrolig lett å miste motet når det ikke fantes noen jobber å søke på – og når jeg fikk avslag på søknader fordi stillingene var besatt. Selv om det var stillinger som lå utenfor min utdanning og erfaring – kanskje til og med utenfor min interesse, en periode søkte jeg nesten på alt som fantes av stillinger bare for å føle at jeg virkelig gjorde en innsats, avslagene ble ikke lette selv om det ikke var i mine tanker at jeg skulle være av interesse for andre felt enn det jeg er utdannet til.

Nå tror jeg at jeg skal forsøke dagens tekst i en periode. Hver gang jeg greier å slippe en dårlig tanke skal jeg minne meg selv på at det er nettopp nå jeg får – nå får jeg det gode jeg går og tenker på. Super tanke i seg selv egentlig. Gleder meg til å forsøke – nytt år og nye muligheter.

Lykke til med tankeendring til deg også.

 

– Trinity

27
des

Dag 168 – Minn dine barn om at de er ubegrenset – hele tiden

Dag 168:

Gjennom dine ord – hele tiden – minn dine barna om at de er ubegrenset – at de kan ha alt, gjøre alt, og være alt de ønsker. Minn dem på å snakke om hva de ønsker og å fokusere på det. Når de sier de ikke vil ha noe, spør dem hva de ønsker. Bring dem alltid tilbake til det de ønsker. Omfavn hvert av dine barn som det unike mennesket de er, og gled deg over deres frihet til å uttrykke seg. La dem lære sine egne leksjoner, og vit i deg selv at alt foldes ut for dem helt perfekt.

La barna utforske hva de vil bli og hva de vil

Det hadde vært interessant å vite hva disse barna ville bli når de ble store - om de ble oppfordret til å følge sin sti eller om andre krav sto i veien og om de virkelig fulgte sin egen sti eller noen andres

Jeg tror dagens barn har blitt oppfordret til å følge sin indre stemme – de blir hørt på en helt annen måte enn barn ble tidligere. Barn får lov til å drømme om å bli designere, ballerinaer og prinsesser uten at noen skal realitetsorientere dem og forklare dem at det er umulig, det er helt fantastisk. Vi lar barna tro de kan bli alt, at de er alt og at det ikke finnes noen begrensninger på en helt annen måte enn bare for en generasjon eller to siden. Hurra! Jeg får lysst til å juble når jeg ser foreldre som støtter sine barns drømmer og tanker.

 

– Trinity

27
des

Dag 167 – Ubehagelige tanker setter seg i kroppen som vondter

Dag 167:

“La oss huske, så langt vi kan, at hver ubehagelig tanke er en dårlig ting satt i kroppen, bokstavelig talt .” ~ Prentice Mulford (1834-1891).

Hver ubehagelige tanke er en dårlig ting i kroppen, bokstavelig talt

Ubehagelige tanker, spesielt tanker vi “biter i oss” setter seg som spenninger i kroppen. Disse tankene er med på å skape vondter i kroppen, enten som hodepine, migrene, som muskelspenninger i rygg, nakke, armer, skuldre, mage osv. Hvis dette foregår over lang tid vil det være med på å skape kroniske lidelser. Disse ubehagelige tankene er med på å gjøre mennesker uføre, sykemeldte fra jobb og kanskje fra samfunnet – ikke som depresjon, men som vondter i kroppen – muskelspenninger som gjør at vi blir mer og mindre funksjonsdyktige – eller funksjonshemmede. I går så jeg en gutt som hadde amputert det ene benet sitt – helt oppe ved lysken – han var mer aktiv og livsglad enn utrolig mange andre rundt svømmebassenget der jeg satt. Hva er det som gjør at sterkt handicapede mennesker er mer positiv og har en større livsgnist enn mange andre? Hvis du ser på hva Telenor har greid, gjennom sin ildsjel Ingrid Ihme og  Open mind prosjektet så er det virkelig trist å tenke på at “vi normalt friske” mennesker sykemelder oss for den minste lille ting. Kanskje hadde det hjulpet oss å slippe unna en god del av disse vondtene om vi ikke gikk rundt og tenkte disse ubehagelige tankene, at vi ikke “biter i oss” det vi gjerne skulle ytret. Hva om vi faktisk ble helt ærlig både med oss selv og andre? Ville kroppene våre fått det bedre da?

Undrende tanker om ubehagelige tanker og kroppen.

 

– Trinity

27
des

Dag 166 – Kjenn på følelsen av at du har vunnet i lotteri eller mottatt en stor arv – det er denne følelsen du må ha for at loven om tiltrekning skal bli kraftfull

Dag 166:

Hvis du har vunnet et lotteri eller mottatt en stor arv, selv før du fysisk hadde penger, vet du det er ditt. Det er følelsen av å tro på at det er ditt. Det er følelsen av å tro du har det allerede. Det er følelsen av å tro du har mottatt. Krev de tingene du ønsker ved å føle og tro at de er dine. Når du gjør det, vil loven om tiltrekning kraftfullt flytte alle omstendigheter, mennesker og hendelser for at du skal motta.

Tro kan flytte fjell - men da må du virkelig tro hardt nok og føle at du greier det

Det er vel ikke for ingenting at ordtaket heter “Tro kan flytte fjell”? Vel, det handler vel om at hvis du tror hardt nok så ordner alt seg.

 

– Trinity

27
des

Så kom julestria på kjærringa

Ja, det var ikke julekvelden som kom overraskende, men julestria. Jeg forsøkte i det lengste å holde meg unna den, men nå er det opplest og vedtatt, det går ikke an. Normalen ville vært å være ferdig med det aller meste før 1. desember, men i år ville skjebnen det helt annerledes – nå skriver vi 21.12.2011 og jeg håper at julegavene jeg sendte forleden vil dukke opp, mirakuløst, i tide – til tross for postens varsler om siste frist var utgått osv. Som den evige optimisten jeg er så håper jeg i det lengste.

Julekort er skrevet og lagt i postkassen – og heldigvis er det like hyggelig med en julehilsen i romjula som i forkant av julen. Jeg tenker alikevel på alle og gleder meg litt over tanken på at noen blir overrasket etter jul også.

som julestria på kjærringa - eller som julekvelden på kjærringa

Jeg kommer tilbake med daglige innlegg fra Hemmeligheten i løpet av de nærmeste dagene – i mellomtiden håper jeg du er godt i gang med juleforberedelsene dine.

 

– Trinity